Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Κόντεψαν να τα... γκρεμίσουν οι Γάλλοι - Οι φωνές τους για τον Μαρσάν διέκοψαν άλλα αθλήματα

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Κόντεψαν να τα... γκρεμίσουν οι Γάλλοι - Οι φωνές τους για τον Μαρσάν διέκοψαν άλλα αθλήματα

Ο Γάλλος κολυμβητής είναι από τους μεγάλους σταρ αυτών των Αγώνων και οι συμπατριώτες του κάνουν... τον κακό χαμό για εκείνον

marchand
Είναι γεννημένος το 2002. Ήταν στο Τόκιο, αλλά δεν πήρε μετάλλιο, παρά μια 6η θέση. Στη γενέτειρά του τη Γαλλία, ωστόσο, σαρώνει στα χρυσά.

Ο Λεόν Μαρσάν είναι το μεγάλο όνομα της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 και με ήδη τρία χρυσά μετάλλια κάνει τις συγκρίσεις με τον ζωντανό θρύλο της πισίνας, Μάικλ Φελπς, να μοιάζουν λογικές.

Χρυσό στα 400 μ. μικτό ατομικό ανδρών, χρυσό στα 200 μ. πρόσθιο ανδρών, χρυσό και στα 200 μ. πεταλούδα ανδρών, όπου άφησε μια χεριά πίσω τον Κριστόφ Μιλάκ με χρόνο 1:51.21, ενώ ο Ούγγρος αντίπαλός του έκανε 1:51.75. Κυριολεκτικά μισό δευτερόλεπτο (0.54) πίσω.

Όπως είναι λογικό, στο τρίτο του χρυσό και πιο δραματικό απ' όλα σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το κοινό τρελάθηκε. Σχεδόν κυριολεκτικά, δηλαδή, με τις φωνές των Γάλλων σε άλλα γήπεδα να προκαλούν προσωρινή διακοπή και σε εκείνα τα αθλήματα.

Κλείσιμο
Για την ακρίβεια στο Γκραν Παλέ και το γήπεδο τένις Φιλίπ-Σατριέ οι θεατές παράτησαν αυτό που έβλεπαν και μόλις αντιλήφθηκαν τι γίνεται ούτε δύο χιλιόμετρα μακριά τους, και χρειάστηκε τόσο η προτροπή των διαιτητών για ησυχία όσο και κάποια δευτερόλεπτα για να φύγει η ένταση.

Τρομερή επιρροή με την κολύμβησή του Μαρσάν!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network