Ολυμπιακοί Αγώνες, Απόστολος Χρήστου: Μέσα σε τρεις ημέρες πήγα από την κόλαση στον παράδεισο (βίντεο)

Ολυμπιακοί Αγώνες, Απόστολος Χρήστου: Μέσα σε τρεις ημέρες πήγα από την κόλαση στον παράδεισο (βίντεο)

Νομίζω πως τελικά άξιζε που κολύμπησα τα 200μ ύπτιο - Είχα μεγάλη λύπη και στεναχώρια πάνω μου, από την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα

6285225
Ενθουσιασμένος για την τεράστια επιτυχία του εμφανίστηκε ο Απόστολος Χρήστου, λίγα λεπτά αφού είχε κατακτήσει το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 200μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Δεν το πιστεύω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Μέσα σε τρεις ημέρες πήγα από την κόλαση στον παράχδεισσο» είπε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης και πρόσθεσε: Ήξερα ότι έπρεπε να πέσω για το μετάλλιο, μπήκα δυνατά, εκβίασα την θέση, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα κερδίσει πολλά από τα πρώτα 150μ. και κατάφερα να πάρω το μετάλλιο», δήλωσε ο “ασημένιος” Ολυμπιονίκης στην κάμερα της ΕΡΤ. «Τα έπαιξα όλα για όλα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, το ήθελα πραγματικά. Ο προπονητής μου (σ.σ. Παναγιώτης Βελέντζας) μου είπε να μπω δυνατά από τα πρώτα μέτρα και να παραμείνω δυνατός. Τώρα πια το 200άρι θα γίνει το αγαπημένο μου», κατέληξε ο Ελληνας κολυμβητής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d34t88pva63l)

Κλείσιμο
Μιλώντας στο Gazzetta, ο απόστολος Χρήστους ανέφερε:

«Νομίζω πως τελικά άξιζε που κολύμπησα τα 200μ ύπτιο, ενώ έλεγα πως δεν θα μπω. Είχα πάρα πολλή λύπη και στεναχώρια πάνω μου, από την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα. Σήμερα μπήκα για το μετάλλιο, εκβίασα τη θέση γιατί πέρασα πάρα πολύ δυνατά και είχα το έδαφος να το διατηρήσω μετά. Ήμουν πάρα πολύ μπροστά και είπα πως δεν γίνεται να το αφήσω τώρα. Λέω “Άμα το χάσεις… δεν γίνεται”.

Στα 100μ ήμουν μπροστά, γιατί είδα πως έκανε τη στροφή και δεν υπήρχε κανείς. Και στα 150μ ήμουν μπροστά. Στο τέλος ένιωσα πως έχασα έδαφος αλλά ήμουν ήδη πολύ μπροστά, δεν γινόταν να το χάσω. Λέω αφού έχω γρήγορο κολύμπι, το εκμεταλλεύτηκα στα πρώτα 100μ και μετά δεν με προλάβαιναν… Με πρόλαβε μόνο ο Ούγγρος που είναι φανταστικός κολυμβητής.

Τα 100μ ύπτιο δεν τα αλλάζω αλλά η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα 200μ και φυσικά δεν έχω λόγια. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Αρνείται τις κατηγορίες για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών η DJ - Ολόκληρη η απολογία της

Κουφονήσια: Ξαπλώστρες με χρέωση 100 ευρώ σε παραλία - Δείτε φωτογραφία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιταλίδα εγκατέλειψε στα 46’’ μετά από χτύπημα της Αλγερινής intersex αντιπάλου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network