Ξεσπά ο πατέρας της Αλγερινής μποξέρ: «Η Ιμάνι είναι κορίτσι» - Δείτε βίντεο

Ο Ομάρ Κελίφ με δηλώσεις του υπερασπίστηκε το παιδί του, παρουσιάζοντας μέχρι και έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν οτι είναι γυναίκα - «Ευλογία να έχεις τέτοια κόρη», δήλωσε ο πατέρας της Αλγερινής πυγμάχου

Omar_Kelif
Η Ιμάνι Κελίφ είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού με την intersex αθλήτρια της πυγμαχίας να εξασφαλίζει σήμερα ένα μετάλιο καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά της κατηγορίας των 66 κιλών.

Η συμμετοχή της στο Ολυμπιακό τουρνουά έχει προκαλέσει θύελα αντιδράσεων για την απόφαση της ΔΟΕ να της ανάψει το πράσινο φως, με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ να είναι κατηγορηματικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου: «Μιλάμε για γυναικεία πυγμαχία. Έχουμε δύο πυγμάχους που γεννήθηκαν ως γυναίκες, μεγάλωσαν ως γυναίκες, που έχουν διαβατήρια ως γυναίκες και που αγωνίζονται για πολλά χρόνια ως γυναίκες και αυτός είναι ένας σαφής ορισμός της γυναίκας».

Σήμερα όμως ήταν και η σειρά του πατέρα της Αλγερινής αθλήτριας να μιλήσει με τον Ομάρ Κελίφ να στέκεται στο πλευρό της Ιμάνι (μιλώντας πριν τον προημιτελικό της κόρης του).

«Το παιδί μου είναι κορίτσι. Τη μεγαλώσαμε σαν κορίτσι αλλά είναι πολύ δυνατή. Τη μεγάλωσα μαθαίνοντας την να εργάζεται σκληρά και να είναι γενναία. Κι έχει πολύ μεγάλη θέληση για να δουλέψει και να προπονηθεί», είπε αρχικά ο Αλγερινός και συνέχισε (πάντα σε ήρεμο ύφος):

Κλείσιμο


«Η Ιταλίδα που αντιμετώπισε δεν μπορούσε να νικήσει την κόρη μου... Γιατί η κόρη μου είναι πιο δυνατή κι αυτή πιο μαλθακή. Η Ιμάνι είναι πρωταθλήτρια και είναι ευλογία να έχεις τέτοια κόρη... Με τιμάει που είναι παιδί μου. Είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και με τη βοήθεια του Θεού θα πάρει και το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Μάλιστα πρός επίρρωση των όσων έλεγε ο Κελίφ παρουσίασε και τα επίσημα έγγραφα από τη γέννηση της Ιμάνι.


Ειδήσεις σήμερα:

Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες - Βίντεο, φωτογραφίες

Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη ο σύντροφός της, τη χτυπούσε και τη βίαζε

Από τον Άιχμαν στην Αργεντινή μέχρι τον Χαντίγια στο Ιράν - Τα χτυπήματα των «γερακιών» της Μοσάντ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network