Η ανάρτηση του Πετρούνια πριν από τον μεγάλο τελικό στο Παρίσι: «Θα δώσω όλη μου την ψυχή»

 Ο 33χρονος γυμναστής αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων στις 16:00 για ένα τρίτο διαδοχικό μετάλλιο στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί σήμερα (4/8), στις 16:00, στη «μάχη» για το βάθρο, όπου θα προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής στην ενόργανη γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι μπορεί να προκρίθηκε με την 6η επίδοση στον τελικό των κρίκων, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον «άρχοντα των κρίκων».



Ο 33χρονος γυμναστής αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων και μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο, θα διεκδικήσει στο Παρίσι ένα τρίτο διαδοχικό μετάλλιο στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αύριο είναι η μέρα μου! Αύριο αγωνίζομαι για 3η συνεχόμενη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων! Είμαι μόνο ευγνώμων για το ταξίδι καθώς έχω πραγματοποιήσει όλα τα αθλητικά μου όνειρα, χωρίς να έχω χάσει την δίψα μου! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αύριο θα το απολαύσω !

Το σίγουρο είναι πως όλη την ψυχή μου θα την δώσω στον αγώνα! Αύριο 16:00 ώρα Ελλάδας» , έγραψε ο κάτοχος δύο Ολυμπιακών μεταλλίων, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο κυριακάτικο τελικό.




Ειδήσεις σήμερα:

Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες - Βίντεο, φωτογραφίες

Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη ο σύντροφός της, τη χτυπούσε και τη βίαζε

Από τον Άιχμαν στην Αργεντινή μέχρι τον Χαντίγια στο Ιράν - Τα χτυπήματα των «γερακιών» της Μοσάντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr