Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: «Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πετρούνιας: «Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο»

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως φάνηκε από την ανάρτησή του στα social media

Petrounias3
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα συναισθήματά του είναι έντονα μετά την νέα του επιτυχία (μετά το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο), ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος Έλληνας με τρία ολυμπιακά μετάλλια στο αγώνισμα των κρίκων.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Λευτέρης Πετρούνιας εξέφρασε τα συναισθήματά του ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν στην προσπάθειά του.

Κλείσιμο


«Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής. Τρισευτυχισμένος, τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια!

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ράφτη, τον Νίκο Προβιά, τον Οδυσσέα Παξινό, την Ιβάνα Τζοριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου! Βασιλική Μιλλούση, σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα!

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν!», αναφέρει η ανάρτηση του «άρχοντα των κρίκων».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας πήρε το χάλκινο στους κρίκους και έγραψε ιστορία - Δείτε βίντεο

MyCoast: Τα κόλπα με τις δημοπρασίες για την εκμετάλλευση των παραλιών

Βρετανία: Χάος για τρίτη ημέρα - Διαδηλωτές κατέστρεψαν ξενοδοχείο, εκτόξευσαν καρέκλες σε εστιατόριο (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ