Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκαν λόγω λοιμώξεων αθλητές του Βελγίου και της Ελβετίας μετά το τρίαθλο στον Σηκουάνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκαν λόγω λοιμώξεων αθλητές του Βελγίου και της Ελβετίας μετά το τρίαθλο στον Σηκουάνα

Η Βελγίδα Κλερ Μισέλ νοσηλεύεται με λοίμωξη που της προκάλεσε βακτήριο, ο Ελβετός Άντριεν Μπρίφοντ αποσύρθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας - Κανονικά συνεχίζονται οι αγώνες λένε οι διοργανωτές

MixCollage-05-Aug-2024-01-41-AM-1831
Το Βέλγιο αποσύρθηκε από τον αγώνα τριάθλου μεικτής σκυταλοδρομίας τη Δευτέρα και η Ελβετία αναγκάστηκε να ανακατέψει το ρόστερ της αφού αθλητές και από τις δύο χώρες αρρώστησαν μετά τους αρχικούς αγώνες τριάθλου στον Σηκουάνα την περασμένη εβδομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Το Βέλγιο ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τον αγώνα αφού μια από τις αθλήτριές του στο τρίαθλο, η Κλερ Μισέλ, αρρώστησε, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του .

Η Βελγίδα αθλήτρια του τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά τη συμμετοχή της στην κολύμβηση που διεξήχθη στον Σηκουάνα αρρώστησε σοβαρά και νοσηλεύεται με λοίμωξη που της προκάλεσε το βακτήριο E. coli.

Η κατάσταση της υγείας της Μισέλ επιδεινώθηκε τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, επιβεβαιώνοντας τους φόβους για τη μόλυνση των νερών του ποταμού. Έτσι, η αποστολή τριάθλου του Βελγίου αποχώρησε από τους Αγώνες.

Κλείσιμο
Η Γιόλιν Βερμέιλεν, συμπαίκτρια της Μισέλ, είχε περιγράψει τη δυσάρεστη εμπειρία της στη διάρκεια των αγώνων του τριάθλου στον Σηκουάνα. Η Μισέλ τερμάτισε 38ος στον αγώνα τριάθλου γυναικών την Τετάρτη.

Η ελβετική ομάδα, εν τω μεταξύ, έπρεπε να αντικαταστήσει τον Άντριεν Μπρίφοντ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω γαστρεντερικής λοίμωξης. Ο Σάιμον Βέστερμαν θα τον αντικαταστήσει.

Παρά τις δύο ασθένειες, το World Triathlon και το Paris 2024 ανέφεραν σε δήλωση της Κυριακής ότι το τρίαθλο μεικτής σκυταλοδρομίας της Δευτέρας θα προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί, λέγοντας ότι η ποιότητα του νερού στον Σηκουάνα έχει βελτιωθεί τις τελευταίες ώρες.



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή - Έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο οι ΗΠΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς 2-0 τον Κάρλος Αλκαράθ και έκανε το πολυπόθητο Golden Slam στο Παρίσι- Δείτε βίντεο

Όταν ο... Άρειος Πάγος γίνεται νονός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ