Ο στρατιωτικός χαιρετισμός της «Barbie» Σβόμποντα, η πορνοστάρ Ντέιντζερ και το εχθρικό Παρίσι για τις γυναίκες - Δείτε βίντεο

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός της «Barbie» Σβόμποντα, η πορνοστάρ Ντέιντζερ και το εχθρικό Παρίσι για τις γυναίκες - Δείτε βίντεο

Η σπρίντερ από την Πολωνία έγινε viral για τον λάθος χαιρετισμό προς την κάμερα, ο οποίος ίσως και να ήταν σκόπιμος, αλλά και την ομοιότητά της με γνωστή πορνοστάρ 

swoboda
Μια αλλαγή στον χαιρετισμό της προς την κάμερα έκανε την Εύα Σβόμποντα να γίνει παγκόσμιο viral, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στα ημιτελικά των 100 μέτρων.

Η Πολωνή σπρίντερ, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε μιμηθεί τον Μίλτο Τεντόγλου στις δηλώσεις της για το πρωινό ξύπνημα, χαιρέτησε με το δεξί της χέρι λίγο πριν ξεκινήσει την προσπάθειά της, αλλά σύντομα το άλλαξε στο αριστερό με μια ενδιάμεση χειρονομία που δείχνει «όχι».


Κι αυτό γιατί ο χαιρετισμός της ήταν στρατιωτικός (δεξί χέρι), με κάποιους χρήστες του ίντερνετ να ισχυρίζονται πως το έκανε από σεβασμό στους ένστολους, και άλλους να το μεταφράζουν ως ένα μήνυμα ειρήνης σε μια περίοδο που τα παγκόσμια νερά είναι φουρτουνιασμένα.

Κάποιους άλλους δεν τους ένοιαξε καθόλου, ίσως και να μην το πρόσεξαν καν, γιατί είχαν την προσοχή τους στραμμένη αλλού, αφού στο πρόσωπο της πολύ εκφραστικής Σβόμποντα είδαν μεγάλη ομοιότητα με τη γνωστή πορνοστάρ, Αμπέλα Ντέιντζερ.



Εκτός από τον χαιρετισμό της και το μήνυμα που περνάει, μιας και όντως μοιάζει περισσότερο με ένα μήνυμα ειρήνης, η Σβόμποντα έκανε δηλώσεις και για το Παρίσι, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτάνε εάν θα απολαύσει τις βόλτες της στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Όχι, δεν είναι ασφαλές μέρος για ένα κορίτσι να περπατάει μόνο του», απάντησε.



Η «μικρή δρομέας», όπως είναι το όνομά της στο Instagram, είχε επιλεχθεί πριν τους Αγώνες για να είναι η μία από τις εννέα αθλήτριες για τις οποίες κατασκευάστηκε μια κούκλα Barbie. «Δεν το πιστεύω ότι μικρή έπαιζα με κούκλες και τώρα έχω μία που φτιάξανε για μένα», είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία