Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασμα της Πόλακ μετά τον αποκλεισμό - «Βρέθηκε μια ουσία στα ούρα μου και έκλαιγα τρεις ημέρες»

Κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις και σήμερα το πρωί έστελνε e-mail στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τρώει κόκκινο κρέας

H Ελένη Κλαούντια Πόλακ, μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκάλυψε στο Gazzetta την περιπέτεια που πέρασε πριν τον αγώνα, με το δείγμα που βρέθηκε στα ούρα της και κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις γι' αυτό.

Οι δηλώσεις της Πόλακ στο Gazzetta

«Έχουν συμβεί πολλές ατυχίες. Πριν τρεις μέρες βρέθηκε κάτι στα ούρα μου, το οποίο ήταν από κρέας. Δεν έχω πάρει ποτέ πρωτεΐνες, ποτέ συμπληρώματα. Ήμουν τρεις ημέρες χάλια και έκλαιγα. Αυτό δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά για να προσέχει ο κόσμος τι τρώει.

Ήταν πολύ κάτω από το επιτρεπτό όριο αυτό που βρέθηκε, γι' αυτό και δεν αποκλείστηκα. Έχω θέμα με το σίδηρό μου και πρέπει καθημερινά να τρώω κόκκινο κρέας, αλλά αυτά είχαν την ουσία που βρέθηκε στα ούρα μου. Αυτό με επηρέασε ψυχολογικά, ήμουν χάλια γιατί δεν ήξερα πως θα το αντιμετωπίσω. Έκλαιγα τις δύο πρώτες ημέρες. Ήταν μεγάλο σοκ, έλεγα "πάει έχασες τους Ολυμπιακούς Αγώνες". Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου για ό,τι έγινε στον αγώνα.

Πραγματικά έχει καταντήσει επικίνδυνο το τι τρώμε».

Σημειώνεται πως η Ελληνίδα δεν αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις με την ίδια μία ημέρα πριν τον αγώνα να στέλνει e-mail στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τρώει κόκκινο κρέας επισυνάπτοντας τις αιματολογικές της εξετάσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας στο Παρίσι

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα - Προηγείται ο Τάβος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr