Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κριτική της Στεφανίδη στην παγκόσμια ομοσπονδία: Απαράδεκτο να είναι 20 κοπέλες στον τελικό - Βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κριτική της Στεφανίδη στην παγκόσμια ομοσπονδία: Απαράδεκτο να είναι 20 κοπέλες στον τελικό - Βίντεο

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ αναφέρθηκε στο λάθος της World Athletics 

6286713
Έντονα παράπονα από την World Athletics είχε η Κατερίνα Στεφανίδη. 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 στο επί κοντώ μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Τετάρτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μίλησε στην ΕΡΤ για την παρουσία 20 αθλητριών στον αγώνα μεταλλίου. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d37wv1ld14q9)


Κλείσιμο
«Είναι ανήκουστο, είναι απαράδεκτο για μένα φταίει η World Athletics η οποία έθεσε τα ύψη λάθος για πρωί, δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται το επίπεδο του επί κοντώ αυτήν την στιγμή» είπε η Στεφανίδη. 

Για τον βαθμό δυσκολίας του τελικού και τις προσδοκίες της επεσήμανε: Σίγουρα γιατί θα πρέπει να μπούμε και πιο νωρίς και θα είμαστε 20 κοπέλες σε μια ουρά να κάνουμε ζέσταμα, πιθανόν θα προλάβουμε να κάνουμε μόνο δύο δοκιμαστικά. Αναγκαστικά, επειδή θα είναι 20 κοπέλες και για να μην πάρει πέντε ώρες, θα αλλάξουν και θα είναι πολύ πιο απότομα τα ύψη. Τέλος πάντων τώρα, δεν τα έχω σκεφτεί ακόμα καλά στο μυαλό μου αλλά είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνουν τέτοιο λάθος και να μπαίνουν 20 κοπέλες στον τελικό.

Είμαι αρκετά καλά όμως δεν έχω αγωνιστεί. Φοβάμαι ότι αυτό ίσως δημιουργήσει κάποια μικρά λάθη ας πούμε όπως σήμερα με το 4.55 λόγω μικρού κονταριού. Ωστόσο, για αυτό ήθελα να ξεκινήσω και λίγο πιο χαμηλά σήμερα ώστε να κάνω κάποια άλματα και να δω που είμαι σε σχέση με τα κοντάρια μου. Ελπίζω να μην πονάω και να είμαι καλά στον τελικό, αυτό κυρίως με ενδιαφέρει».





Ειδήσεις σήμερα:

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας στο Παρίσι

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα - Προηγείται ο Τάβος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία