Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ασημένιος σκοπευτής της Τουρκίας «τρολάρει» τον Έλον Μασκ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ασημένιος σκοπευτής της Τουρκίας «τρολάρει» τον Έλον Μασκ

Ο Γουσούφ Ντικέτς έγινε viral για την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

giousouf-ntikets
Λίγες μόλις ημέρες έχουν περάσει από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον viral σκοπευτή της Τουρκίας, Γιουσούφ Ντικέτς, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και ήδη έχει καταφέρει να γίνει ο πρωταγωνιστής πολλών meme και χιουμοριστικών βίντεο. Δεν άργησε, επίσης, να τραβήξει την προσοχή του επιχειρηματία Έλον Μασκ, με τον οποίο έκανε έναν διαδικτυακό διάλογο στην πλατφόρμα «Χ».

Φυσικά, αφορμή για αυτή την ανταλλαγή σχολίων μεταξύ Μασκ και Ντικέτς δεν ήταν άλλη από την εμφάνισή του στους Αγώνες, στα 10 μέτρα αεροβόλο μεικτό, στην οποία ο 51χρονος σκοπευτής εμφανίστηκε σχεδόν χωρίς καθόλου βοηθητικό εξοπλισμό - όπως ακουστικά, τζάκετς ή ειδικά γυαλιά και ωτοασπίδες ειδικά για το άθλημα- παρά μόνο τα κανονικά του γυαλιά και ένα ζευγάρι συνηθισμένες ωτασπίδες.



Κλείσιμο
Ήταν αυτή η «χαλαρότητα» στην εικόνα του που ενέπνευσε ποικίλα σχόλια.

«Γεια σου Έλον, πιαστεύεις ότι τα ρομπότ του μέλλοντος θα μπορούν να κερδίσουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς με τα χέρια στις τσέπες; Τι θα έλεγες να το συζητήσουμε στην Κωνσταντινούπολη την πολιτιστική πρωτεύουσα που ενώνει ηπείρους;», ρώτησε ο Ντικέτς στο «Χ»



Φυσικά, ο Μασκ δεν δίστασε να απαντήσει, διατηρώντας τον ίδιο καυστικό τόνο.

«Τα ρομπότ θα πετυχαίνουν το κέντρο του στόχου κάθε φορά», είπε ο Μασκ, συμπληρώνοντας σε διαφορετική απάντηση ότι θα ήθελε πολύ να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, που θεωρεί μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου. 

Σημειώνεται ότι ο Μασκ είχε αναδημοσιεύσει ένα διαφορετικό ποστ, το οποίο παρομοίαζε το «Χ» με τον ασημένιο σκοπευτή της Τουρκίας, στη 1 Αυγούστου. 



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σώθηκε η 32χρονη από τα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο - «Με δέρνει, θα με σκοτώσει» είπε σε θαμώνες ταβέρνας

Η Μέση Ανατολή φλέγεται ξανά μετά τη δολοφονία Χανίγια: Ο ρόλος της Τουρκίας και οι στενοί δεσμοί της με τη Χαμάς


«Μαύρη Δευτέρα» για τις διεθνείς αγορές: Βυθίζεται η Ευρώπη, μνήμες από το κραχ του 1987 στο Τόκιο, ψυχρολουσία και στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία