Ολυμπιακοί Αγώνες βόλεϊ: Η Ιταλία με την ανατροπή του αιώνα νίκησε 3-2 την Ιαπωνία και πέρασε στους 4! - Βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες βόλεϊ: Η Ιταλία με την ανατροπή του αιώνα νίκησε 3-2 την Ιαπωνία και πέρασε στους 4! - Βίντεο

Η «σκουάντρα ατζούρα» έπεσε στα νερά του Σηκουάνα κι όχι απλά βγήκε χωρίς... πρόβλημα, αλλά είχε μαζί της κι ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά βόλεϊ ανδρών

29085464
Σ' έναν φανταστικό αγώνα που ξεπέρασε τις 2.5 ώρες και οι ανατροπές ήταν ατελείωτες, οι Ιάπωνες έκαναν πραγματικό χαρακίρι καθώς προηγήθηκαν 2-0 και 24-21, αλλά το ματς πήγε στο τάι μπρέικ όπου και πάλι είχαν ματς μπολ για να χάσουν τελικά με 15-17 και μαζί την ευκαιρία να βρεθούν στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ομάδα του Φιλίπ Μπλεν ήταν για σχεδόν τρία σετ συγκλονιστική με το λίμπερο Γιαμαμότο να κάνει απίθανα πράγματα όπως και ο Ισικάουα στην επίθεση, αλλά δεν «σκότωσε» τον αντίπαλο της και το πλήρωσε με την Ιταλία να επιβιώνει σ' ένα ματς που ήταν χαμένο και τα αστέρια της δεν... τραβούσαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3804venr2yh)


Κλείσιμο
Στο πρώτο σετ η Ιταλία ήταν σα να μη μπήκε στο γήπεδο, δεν πίεσε ποτέ στο σερβίς και το έχασε με κάτω τα χέρια. Ο προημιτελικός άρχισε ουσιαστικά στο δεύτερο με τους Ιταλούς να ξεφεύγουν 13-17, τους Ιάπωνες να απαντούν με ισοφάριζοντας σε 17-17 και να φτάσουμε στο 21-23. Ο Γιαμαμότο έβγαζε τη μία απίθανη άμυνα πίσω από την άλλη, ο Ισικάου τελείωσε όλες τις μπάλες και το σετ έληξε στο 25-23.

Η Ιαπωνία είχε τον έλεγχο σε όλο το τρίτο σετ με την Ιταλία να ισοφαρίζει 20-20, αλλά να δέχεται επιμέρους σκορ 4-1 και η Ιαπωνία να έχει τριπλό ματς μπολ... Κι όμως τα έχασε όλα με τον Τζιανέλο να ισοφαρίζει με άσο και το σετ να κλείνει στο 25-27.

Νέο θρίλερ στο δ' με την Ιταλία να βλέπει το υπέρ της 8-12 να γίνεται 21-20 και το 21-23, 24-24 αλλά ο Ισικάουα έχασε την κόντρα κι ένα μπλοκ στον τακαχάσι έφερε το 24-26.

Το δράμα κορυφώθηκε στο τάι μπρέικ με την Ιαπωνία να αλλάζει γήπεδο (8-6), αλλά να βρίσκεται πίσω (10-11) και την Ιταλία να φτάνει σε ματς μπολ (13-14). Η Ιαπωνία προσπέρασε 15-14, αλλά ο Οσοντέρα έχασε το σερβίς (!), ο Ρούσο έκανε το μπλοκ στον Ισικάουα και στην επόμενη φάση μετά από ράλι ο ίδιος παίκτης με πλασέ πάνω στο φιλέ τελείωσε το ματς...

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καραμπελιάς στον Δανίκα: Το ΚΚΕ αντέχει στην παρακμή γιατί έχει τρεις θεούς

Βίντεο: Γιατί νίκησε ο Λάιλς στην κούρσα των 100 μέτρων αφού το πόδι του Τόμσον πέρασε πρώτο την γραμμή

Ο Σηκουάνας έχει το όνομα αλλά όχι τη χάρη - Αποσύρθηκαν λόγω λοιμώξεων αθλητές του Βελγίου και της Ελβετίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία