Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Βλάχος: Έτσι θέλω να βλέπω αυτή την ομάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Βλάχος: Έτσι θέλω να βλέπω αυτή την ομάδα

Ικανοποιημένος ο Θοδωρής Βλάχος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με την Ιταλία

6286776
«Κρατάμε την νίκη, την εμφάνιση και την μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στον κόσμο» επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την επιτυχία της Εθνικής ομάδας  πόλο ανδρών με αντίπαλο την Ιταλία (9-8) για την 5η αγωνιστική του Α΄ ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d381x2b014p5)


«Είχαμε μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε, γιατί ο συγκεκριμένος αντίπαλος μας είχε... πληγώσει στις προηγούμενες διοργανώσεις και μάλιστα σε παιχνίδια που μπορούσαμε να είμαστε νικητές. Δεν γνωρίζουμε τη θέση μας στην τελική κατάταξη, αλλά αυτό που θέλαμε ήταν να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση κυρίως για μας κι εν όψει των επόμενων υποχρεώσεών μας. Ήταν ένας αγώνας που είχε αρχή και τέλος, ελέγξαμε τα συναισθήματά μας, βγάλαμε μεγάλες φάσεις και ήμασταν καλοί στον παίκτη παραπάνω. Εμείς οδηγήσαμε το παιχνίδι σε αυτήν την κατεύθυνση. Έτσι θέλω να βλέπω αυτή την ομάδα και φαντάζομαι και οι παίκτες» επισήμανε για να προσθέσει:

Κλείσιμο
«Αυτή η εμφάνιση ήλθε την κατάλληλη στιγμή, δύο ημέρες πριν τον προημιτελικό, αν και αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε τον αντίπαλο μας. Ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά και πως μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το επόμενο παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά κι ελπίζω να ξεκουραστούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να φθάσουμε στη νίκη» υπογράμμισε.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραγουανή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε αιφνιδίως από το Ολυμπιακό Χωριό, την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου ξεπλένει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν στο όχημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία