Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκλεισαν ραντεβού στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά Γαλλία και Ισπανία - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκλεισαν ραντεβού στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά Γαλλία και Ισπανία - Δείτε βίντεο

Στα ημιτελικά η Γαλλία νίκησε στην παράταση με 3-1 την Αίγυπτο, ενώ η Ισπανία επικράτησε του Μαρόκου με 2-1 - Την Παρασκεύη (9/8) ο τελικός στο «Παρκ ντε Πρενς» 

MixCollage-06-Aug-2024-03-15-AM-6430
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Ζαν-Φιλίπ Ματετά, η Γαλλία «γύρισε» το σκορ στον δεύτερο ημιτελικό με την Αίγυπτο, επικράτησε με 3-1 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των Αγώνων του Παρισιού, όπου την Παρασκευή (9/8) θα αντιμετωπίσει στο «Παρκ ντε Πρενς» την Ισπανία.

Μετά από ένα στείρο (0-0) πρώτο ημίχρονο, οι «Φαραώ» έδειξαν ικανοί για την απόλυτη έκπληξη, καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Μαχμούντ Σαμπέρ στο 62’. Η Γαλλία που έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, έφερε εντέλει το ματς στα ίσα με τον Ματετά στο 83’ και στην παράταση (99’) πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον ίδιο παίκτη. Την τελική «πινελιά» στη νίκη των «μπλε» έβαλε ο Μικαέλ Ολισέ στο 108’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d38b6ov0027l)


Κλείσιμο
Η ηττημένη Αίγυπτος (με τη οποία αγωνίστηκε στην παράταση ο Μπιλάλ Μαζχάρ, που έμεινε πριν από λίγες εβδομάδες ελεύθερος απ' τον Παναθηναϊκό Β') θα «μονομαχήσει» με το Μαρόκο για το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (8/8) στη Ναντ.

Στον έτερο ημιτελικό, το Μαρόκο αιφνιδίασε την Ισπανία, βάζοντας της πίσω στο σκορ στο 37 της μεταξύ τους αναμέτρησης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραχίμι, όμως η «ρόχα» αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά ισοφαρίζοντας με τον Φερμίν Λόπεθ, και στη συνέχεια πανηγυρίζοντας την πολυπόθητη νίκη με γκολ του Σάντσες, στο 85'!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d38ac9d333yp)





Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Ψυχικό: Η στιγμή της δολοφονίας του τοπογράφου - Δείτε βίντεο, σκληρές εικόνες

Παγκόσμιο «χάος» στα χρηματιστήρια - Ελεύθερη πτώση σε Wall Street και Ευρώπη, έχασε 6,27% η Αθήνα, βυθίστηκε και το bitcoin

Ασπρόπυργος: 10χρονη κατήγγειλε ότι οι γονείς της την χτυπούσαν και την έβαζαν να ζητιανεύει - «Δεν αντέχω άλλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία