Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν από το Ολυμπιακό χωριό» λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν από το Ολυμπιακό χωριό» λέει τώρα

Το ταξίδι στο Παρίσι και οι επισκέψεις σε οίκους μόδας φαίνεται ότι ενόχλησαν την Ολυμπιακή Επιτροπή της Παραγουάης

alonso_xr
Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η είδηση για την απομάκρυνση από το Ολυμπιακό χωριό της Παραγουανής κολυμβήτριας Λουάνα Αλόνσο για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Αν και οι υπεύθυνοι της αποστολής της Παραγουάης δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφασή τους αυτή, αρκούμενοι στο ότι η παρουσία της 20χρονης Αλόνσο έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, αυτό που φαίνεται ότι την «έκαψε» ήταν οι αναρτήσεις της στα social media μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς στην πρώτη ημέρα των αγώνων είχε έρθει 6η στα 100μ. πεταλούδα και δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης.

Η ίδια είχε αναρτήσει, επίσης, φωτογραφίες στα social media από τη βόλτα της στο Παρίσι και τις επισκέψεις της σε μπουτίκ ρούχων και εστιατόρια. Η Αλόνσο επισκέφθηκε, επίσης, την EuroDisney βγάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Αλόνσο στο Παρίσι έμεινε στο Hotel Pastel κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ενώ επισκέφθηκε το κατάστημα του Yves Saint Laurent στη Champs Elysee, αλλά και τα κεντρικά της Louis Vuitton.

Δείτε τις φωτογραφίες

alonso1
alonso2
alonso3


Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Αλόνσο επιχείρησε να απαντήσει με ανάρτησή της στο Instagram τα ξημερώματα σήμερα, στην οποία έγραψε:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματείστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

alonso4



Πριν μία εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram.



Η Αλόνσο διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, για να αναρτά βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την πισίνα, όσο και από την καθημερινότητά της, όπου δεν διστάζει να δείξει και τη σέξι πλευρά της.





Ειδήσεις σήμερα:

Συγκίνηση Καραλή για την κατάκτηση του μεταλλίου: «Σκέφτομαι τι έχω περάσει, αυτά με έκαναν δυνατό» - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο εμφύλιος στη Βρετανία είναι αναπόφευκτος, δηλώνει ο Μασκ - Οργή στο Λονδίνο

Φοβερό παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ ο Ντουπλάντις με άλμα στα 6.25μ. - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία