Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλήτρια νόμιζε ότι πήρε το χάλκινο, πανηγύρισε και μετά διόρθωσαν τη βαθμολογία - Έξαλλη η Κομανέτσι στο Twitter

Η Άνα Μπαρμπόσου βίωσε ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε έναν αθλητή - Δεν μπορούν να παίζουν έτσι με την ψυχική υγεία των αθλητών, έγραψε το «τέλειο δεκάρι», Νάντια Κομανέτσι, στο Twitter

Είναι 18 ετών και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι δεν θα τους ξεχάσει ποτέ. Αλλά όχι θετικά...

Ο λόγος για την Άνα Μπαρμπόσου, τη Ρουμάνα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η οποία νόμιζε ότι είχε κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, μόνο και μόνο για να της το πάρουν πίσω και να το δώσουν στη Τζόρνταν Τσάιλς από τις ΗΠΑ (πήραν και το ασημένιο με τη Σιμόν Μπάιλς), μετά από μια διόρθωση στη βαθμολογία.

Σε μια τραγική εικόνα, η κάμερα πάει πάνω στη νεαρή, η οποία πανηγυρίζει με υψωμένη τη ρουμάνικη σημαία μόνο και μόνο για να γυρίσει στην οθόνη του κλειστού, να δει την αλλαγή στα μετάλλια και να βάλει τα κλάματα αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που της έκαναν.



Τι της έκαναν ακριβώς; Οι κριτές ανέβασαν τον βαθμό δυσκολίας στο πρόγραμμα των ασκήσεων εδάφος της Τσάιλς από 5.8 στο 5.9 και έτσι η Αμερικάνα πέρασε και την Μπαρμπόσου και την συμπατριώτισσά της, Σαμπρίνα Βοϊνέα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και της Νάντιας Κομανέτσι.

Εδώ η αντίδραση της Τσάιλς:



«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι παίζουν με την ψυχική υγεία και τα συναισθήματα των αθλητών κατ' αυτόν τον τρόπο. Ας τους προστατέψουμε», έγραψε στο Twitter η κάτοχος των εννέα Ολυμπιακών μεταλλίων και πρώτη αθλήτρια που βαθμολογήθηκε με απόλυτο 10.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr