Παπανικολάου: «Μένει μια πικρία, αλλά εγώ θα χαμογελάσω»

Παπανικολάου: «Μένει μια πικρία, αλλά εγώ θα χαμογελάσω»

«Όταν η σημαία σε καλεί πρέπει να είσαι εκεί, είναι μεγάλη περηφάνια να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου» δήλωσε ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας

papanikolaoy
Παρά την ήττα από τη Γερμανία στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πόσο περήφανος νιώθει για κάθε μέλος που απαρτίζει την Εθνική ομάδα, η οποία εμφανίστηκε στη Λιλ και το Παρίσι, ξεπερνώντας τον εαυτό της.

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου

«Όλος ο δρόμος μας που έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο είχε δύσκολα παιχνίδια και προκλήσεις για την ομάδα. Παρά τον αποκλεισμό και ότι θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε εμάς και τον ελληνικό λαό, να τους κάνουμε να νιώσουν την περηφάνια. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά, αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, στο σταφ σε όλους. Παλέψανε όλοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μένει μια πικρία αλλά εγώ θα χαμογελάσω γιατί σε αυτό το τουρνουά κόντρα σε μεγάλες ομάδες, η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί.

Μακάρι να είμαστε υγιείς και όλοι καλά, να έχουμε το καλύτερο δυνατό υλικό και με την ίδια ομοψυχία να προσπαθήσουμε του χρόνου να ανοίξουμε έναν κύκλο για να κάνουμε κάτι καλό.

Όταν η σημαία σε καλεί πρέπει να είσαι εκεί, είναι μεγάλη περηφάνια να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου και όλοι εμείς το αντιλαμβανόμαστε στην προσπάθεια των παιδιών. Βλέπουμε πόσο πολύ το θέλει ο καθένας στο εκάστοτε άθλημα.

Κλείσιμο
Νομίζω ότι βγήκαμε λίγο από το αμυντικό μας πλάνο όσον αφορά τις θέσεις μας στο παρκέ. Αλλά παίζαμε με μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, σίγουρα δεν είναι εύκολο. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που κάναμε αυτούς τους δύο μήνες».

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network