Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Περήφανοι στον Ολυμπιακό για τα μετάλλια των Χρήστου - Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Απόστολος Χρήστου ανήκουν στον Ολυμπιακό και έχουν χαρίσει στην Ελλάδα τα 2 από τα 6 της μετάλλιά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ελλάδα μετά από 10 ημέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχει πανηγυρίσει ήδη 6 μετάλλια (5 χάλκινα και 1 ασημένιο). 

Δύο από τα μετάλλια έχουν κατακτήσει αθλητές του Ολυμπιακού. Το ασημένιο στα 200μ ύπτιο της κολύμβησης ήρθε από τον Απόστολο Χρήστου και το χάλκινο στο επί κοντώ από τον Εμμανουήλ Καραλή.




Ο Απόστολος Χρήστου είναι από μικρό παιδί στον Ολυμπιακό και για πολλά χρόνια είχε προπονητή τον Νίκο Γέμελο με τον οποίο έκανε σπουδαία πράγματα. Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το 2023 και είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτό τον θρυλικό σύλλογο και ήδη νιώθω την αγάπη του κόσμου να με αγκαλιάζει με τα κόκκινα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω την ιστορία του Ολυμπιακού, με περισσότερες νίκες. H συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό, θα με βοηθήσει να πετύχω πιο εύκολα τους στόχους μου». 


Από την άλλη ο Απόστολος Χρήστου κατά την επιστροφή του από το Παρίσι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το μετάλλιο. Ολοκληρώθηκα ως αθλητής. Ήταν η επιτυχία που μου έλειπε. Είναι ένα ωραίο δώρο για την ομάδα του Ολυμπιακού που κλείνουμε και τα 100 χρόνια του χρόνου».

Στον Ολυμπιακό είναι περήφανοι για τους δύο αθλητές που δόξασαν την Ελλάδα και φυσικά θα τιμηθούν εν καιρώ για τις επιτυχίες τους στο Παρίσι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τους 101  αθλητές μας που πήγαν στο Παρίσι, οι 23 είναι αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού. 

Φωτογραφίες: Olympiacossfp



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr