Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φάλαινα έκανε «photobombing» στις σέρφερ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φάλαινα έκανε «photobombing» στις σέρφερ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

«Έκλεψε» την παράσταση με ένα εντυπωσιακό άλμα στον αέρα

falaina-mk
Ένας «απρόσμενος επισκέπτης» διέκοψε χθες, Δευτέρα 5 Αυγούστου, τον ημιτελικό του σέρφινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγεται στην Ταϊτή. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιον ανθρώπινο εισβολέα, αλλά για μια φάλαινα, που... κατέπληξε τα πλήθη με την παρουσία της.



Όπως αναφέρει η Daily Mail, η φάλαινα εμφανίστηκε όταν η σέρφερ Τατιάνα Γουέστον-Γουεμπ από τη Βραζιλία και η Μπρίσα Χέννεσι από την Κόστα Ρίκα αγωνίζονταν, προσφέροντας στους φωτογράφους και στους θεατές μια εντυπωσιακή στιγμή, που θα αποτυπωθεί στους φωτογραφικούς φακούς και τις μνήμες τους.

Κλείσιμο
falaina


Ευτυχώς, η φάλαινα βρισκόταν σε ασφαλή απόσταση από τις δύο σέρφερ. Αλλά δεν έφυγε προτού κάνει photobombing -δηλαδή «εισβάλλει» στη φωτογραφία τους- με ένα φαντασμαγορικό άλμα στον αέρα, πίσω από τις αθλήτριες.

whale-4_2


Δεν είναι ασυνήθιστο να εμφανίζονται άγρια ζώα, όπως πουλιά, φώκιες, ακόμη και καρχαρίες, ενώ οι αθλητές κάνουν σερφ σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Ταϊτή της Γαλλικής Πολυνησίας, που συνιστά ένα από τα μέρη που οι φάλαινες συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος, γέννας και μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network