Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ασημάκη: Ζητάμε συγγνώμη που δεν κάναμε υπερήφανους τους Έλληνες - Βίντεο

Η αρχηγός της Εθνικής πόλο μίλησε στην ΕΡΤ μετά τον αποκλεισμό από την Αυστραλία

Δεν μάσησε τα λόγια της η Αλεξάνδρα Ασημάκη. 

Μετά την ήττα από την Αυστραλία που σήμανε τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την 4αδα των Ολυμπιακών Αγώνων πόλο γυναικών του Παρισιού είπε στην ΕΡΤ: 



«Αυτή την στιγμή τα συναισθήματα είναι τόσα πολλά. Δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα γιατί ηττηθήκαμε από την Αυστραλία. Το σίγουρο είναι πως... κολλήσαμε επιθετικά. Σκοράραμε πολύ λίγο. Η επιθετική δυστοκία μας κόστισε αρκετά, αν και στην άμυνα τα πήγαμε αρκετά καλά. Θέλαμε να δώσουμε τον καλό μας εαυτό μας γιατί γνωρίζαμε πως ήταν το παιχνίδι της ζωής μας. Επιστρέψαμε στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά από πολλά χρόνια και φθάσαμε στο σημείο να παίξουμε έναν αγώνα που θα μας έφερνε κοντά στα μετάλλια. Δεν τα καταφέραμε. Ζητάμε συγγνώμη που δεν κάναμε υπερήφανους τους Έλληνες. Ζητάμε συγγνώμη και από τον εαυτό μας γιατί νομίζω πως σε αυτό το τουρνουά τον αδικήσαμε» είπε κουνώντας με νόημα το κεφάλι της.

«Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία λεπτά όταν φθάσαμε τη διαφορά στα δύο γκολ δεν ήμασταν καλές. Συγγνώμη για όσους απογοητεύσαμε. Είχαμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλά έτσι είναι ο αθλητισμό. Βρεθήκαμε σε κακή ημέρα επιθετικά και το πληρώσαμε» συμπλήρωσε.

Όμως υπάρχει και συνέχεια… «Πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Υπάρχει παρόν σε αυτή την ομάδα. Δεν είναι τυχαία όσα έχουμε πετύχει αυτό τον χειμώνα και την παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε μέλλον και αρκετό δρόμο μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ώστε να διεκδικήσουμε την καλύτερη κατάταξη για την Ελλάδα».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr