Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: Ήθελα το κάτι παραπάνω σαν επίδοση, δεν ήμουν καλός - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: Ήθελα το κάτι παραπάνω σαν επίδοση, δεν ήμουν καλός - Δείτε βίντεο

Ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως συνηθίζει, εμφανίστηκε μεν χαρούμενος για το ιστορικό χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, αλλά είπε ότι ήθελε μία καλύτερη επίδοση - «Ελπίζω να σας έκανα λίγο υπερήφανους» - «Κάτι μου έλειπε, το πάλεψα, άρχισα να ξυπνάω στα δύο τελευταία άλματα» τόνισε 

tentoglou-m5
Σπάνια μετά από αγώνα του θα ακούσουμε τον Μίλτο Τεντόγλου να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος...

Κι αφού δεν το έκανε και σήμερα μετά το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τη στιγμή που θα καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ που τόσο κυνηγά...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d393qznqu5jt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3944bvchpyx)


«Χαίρομαι πολύ γι αυτό που κατάφερα, αλλά ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω σαν επίδοση. Κάτι μου έλειπε... Το πάλεψα, άρχισα να ξυπνάω στα 2 τελευταία άλματα. Ειδικά το 5ο που ήταν 8.31 ήταν πολύ μεγάλο αλλά πάτησα πολύ πίσω. Προσπάθησα και στο τελευταίο αλλά δεν μου βγήκε. Τετοιος άνθρωπος είμαι και ήθελα το κάτι παραπάνω για μένα. Για να το ευχαριστηθω εγώ...», ήταν τα πρώτα του λόγια στη μικτή ζώνη κι όταν ρωτήθηκε για την πίεση που είχε ζητήσει μετά τον προκριματικό τόνισε:

«Ήθελα την πίεση και γι αυτό απάντησα με τη μία στον Φουρλάνι.. Ξέρω ότι μπορούσε κι αυτός να κάνει 8.50, ενώ κι ο Πίνοκ μου έβαλε πίεση και γι' αυτό δεν σταμάτησα να προσπαθώ και έκανα γενικά καλά άλμα. Όταν έκανα εγώ το 8.48 πιέστηκε όντως ο Φουρλάνι και μετά την 3η προσπάθεια ήταν πλεονέκτημα ότι είχα εγώ το τελευταίο άλμα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d392yk8js401)


Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως: «Σίγουρα λέει κάτι το δεύτερο χρυσό. Αλλά προσωπικό θεωρώ ότι για να το πετύχεις αυτός στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είσαι τυχερός γιατί είναι μια φορά τα 4 χρόνια... Υπάρχουν σπουδαιοι αθλητές με παγκόσμια πρωταθλήματα που δεν τα είχαν καταφέρει. Είμαι ικανοποιημένος γιατί έκανα καλύτερη επιδοση από το Τόκιο».

Ακολούθησε η αποκάλυψη του... επικού διαλόγου του με τον Γιώργο Πομάσκι.
«Του είπα δεν ήμουν καλός, αλλά μου απάντησε 'δεν πειράζει το πήραμε για δεύτερη φορά'... Για μένα πάντα υπάρχει καλύτερο... Επίσης πρέπει να πω ότι κάθε στάδιο, κάθε αγώνας, κάθε μέρα είναι διαφορετική, οπότε ναι είμαι ικανοποιημένος».

Κλείνοντας είπε το δικό του ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες...
«Τις τελευταίες ώρες, μέρες έχω πάρει πολλά μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες. Ελπίζω να σας έκανα περήφανους, να σας έκανα χαρούμενους έστω για λίγο. Κι εύχομαι καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν τελειώνουν σήμερα»

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network