Με περίπατο στους «4» η Team USA, 122-87 τη Βραζιλία - Τα ζευγάρια των ημιτελικών του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ

Με περίπατο στους «4» η Team USA, 122-87 τη Βραζιλία - Τα ζευγάρια των ημιτελικών του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Αυγούστου - Οι ΗΠΑ θέλουν να πάρουν το πέμπτο σερί χρυσό μετάλλιο

team_usa
H Γερμανία επικράτησε της Εθνικής μας και τσέκαρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Γαλλία, την οποία είχαν νικήσει και στους ομίλους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο άλλο ζευγάρι η Σερβία που έκανε ανατροπάρα και πέταξε εκτός συνέχειας τους Αυστραλούς θα παίξει με την Team USA που δεν είχε πρόβλημα να αποκλείσει τη Βραζιλία σταματώντας στους 122 πόντους. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Οι ΗΠΑ θέλουν να πάρουν το πέμπτο σερί χρυσό μετάλλιο.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι οι Αμερικανοί συνέχισαν την παράσταση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς επιβλήθηκαν της Βραζιλίας με το 122-87.

Για τους νικητές ο Εμπίντ είχε 14 με 7 ριμπάουντ, ο Μπούκερ μέτρησε 18 πόντους, ο Έντουαρντς μέτρησε 17 και ο ΛεΜπρόν είχε 12 με 9 ασίστ. Ο Ντέιβις σταμάτησε στους 13 πόντους και τα 8 ριμπάουντ . Ο Καμπόκλο είχε 30 πόντους για τη Βραζιλία.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d39553nawjqx)


Βραζιλία - ΗΠΑ: Το ματς
Oι Αμερικανοί μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και προηγήθηκαν με 6-18 χάρη στο καλάθι του Εμπίντ, έχοντας 2/2 τρίποντα και 6/8 δίποντα στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Κερ έκανε ότι ήθελε πάνω στο παρκέ και ο Έντουαρντς έγραψε το 17-33, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Έντουαρντς με τρίποντο έκανε το 21-40 και η Team USA δεν έδειχνε πρόθυμη να πατήσει φρένο. Η Βραζιλία αντέδρασε και έκανε το 34-42 με τον Ντίας. Ο Εμπίντ με τρίποντο έκανε το 34-48, τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο. Ο ΛεΜπρόν είχε 7 ασίστ στο ημίχρονο και με ωραία κίνηση έκανε το 36-57 στο 19'.

Ο Ντε Πάουλα μείωσε σε 64-88 για τη Βραζιλία αλλά ο Γουάιτ απάντησε άμεσα. Ο Καμπόκλο πάλευε μόνος του και έφτασε τους 26 πόντους, αλλά η Team USA συνέχισε να κάνει το κομμάτι της για το 71-94 στο 30'.

Το ματς δεν γινόταν να γυρίσει και οι ΗΠΑ πήραν εύκολα το εισιτήριο για τον ημιτελικό και περιμένουν τη Σερβία.

Τα δεκάλεπτα: 21-33, 36-63, 71-94, 87-122




Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network