Γιώργος Πομάσκι: Αυτή τη χρονιά υπουργείο και ολυμπιακή επιτροπή ήταν δίπλα μας, ο Τεντόγλου είναι μύθος

Aυτοί που είναι καλά προετοιμασμένοι θα κάνουν και τις καλύτερες επιδόσεις, εξήγησε ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου

Μύθο, όπως μύθος ήταν και ο Καρλ Λιούις, χαρακτήρισε τον Μίλτο Τεντόγλου ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι το πρωί της Τετάρτης λίγες ώρες μετά τον τελικό και το χρυσό μετάλλιο του Έλληνα άλτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Παράλληλα ο κ. Πομάσκι είπε ότι «αυτή τη χρονιά υπουργείο και ολυμπιακή επιτροιπή ήταν δίπλα σε όλα τα παιδιά, η ομοσπονδία ήταν άψογη, τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά. Μετά από μια καλή δουλειά εχουμε καλή ψυχολογία και μπορούν τα παιδιά να αποδίδουν καλύτερα» προσθέτοντας ότι «αυτοί που είναι καλά προετοιμασμένοι θα κάνουν και τις καλύτερες επιδόσεις»



Στην ερώτηση τι του ψιθύρισε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Πομάσκι απάντησε «ο γνωστός Μίλτος, ήθελε παραπάνω». Εξήγησε, δε, ότι «κι εγώ δεν ήμουν πολύ σίγουρος αν πρέπει να πιέζει τον εαυτό του γιατί πάνω από όλα πρέπει να είμαστε υγιείς».

Μιλώντας για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη είπε ότι «είναι μέχρι στιγμής χωρίς τραυματισμούς, είναι μύθος όπως μύθος είναι και ο Καρλ Λιούις, είναι ανάλαφρος αθλητής, είναι άψογος τη δουλειά του, δεν κάνει καταχρήσεις, δεν έχει κάτι να εμποδίσει την καριέρα του».

Στην ερώτηση, τέλος, τι μπορεί να περιμένει από τον Μίλτο Τεντόγλου, αρκέστηκε να απαντήσει «κανείς δεν ξέρει αλλά έχει πολλά χρόνια μπροστά του»


Ειδήσεις σήμερα:

Οι 100 ζωές ενός πρίγκιπα: Η μυθιστορηματική πορεία και το τέλος του Μισέλ ντε Γκρες

Η είσοδος του Τεντόγλου στον τελικό έγινε ξανά viral - «Όταν επιστρέφεις στη δουλειά μετά τις διακοπές»

Η τρανς κόρη του Μασκ τον αποδομεί στα social media - Δεν είσαι χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι μοιχός κατά συρροή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr