Ολυμπιακοί Αγώνες: Έμεινε άυπνη για να πιάσει τα κιλά, αλλά τελικά αποκλείστηκε από τον τελικό για 100 γραμμάρια

Ο λόγος για το εκ των φαβορί για χρυσό στην κατηγορία της, τη Βινές Φογκάτ

Στράφι πήγε η υπερπροσπάθεια της Βινές Φογκάτ να επιστρέψει τα κιλά της στο επιτρεπόμενο όριο για να μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό της πάλης στην κατηγορία των 50 κιλών.

Η Ινδή, ελπίδα για τη χώρα των 1.4 δισεκατομμυρίων για να πανηγυρίσει το πρώτο της χρυσό σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες (3 ασημένια, 3 χάλκινα), φημολογείται πως είχε φτάσει ακόμη και δύο κιλά πάνω από το όριο κατά το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να μείνει άυπνη όλο τη νύχτα κάνοντας ποδήλατο, σχοινάκι και τρέξιμο για να τα ρίξει.

Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της, παρά το γεγονός πως έπρεπε να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας του Ολυμπιακού Χωριού με αφυδάτωση, δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα πηγές από την Ινδία αναφέρουν ότι το παραπάνω βάρος της ανερχόταν στα 100 γραμμάρια, καθώς επίσης πως έπεσαν στο κενό οι ικεσίες από την πλευρά της για να της δοθεί μια ευκαιρία να τα χάσει κι αυτά.

Βάσει κανονισμών δεν μπορεί να πάρει ούτε το ασημένιο, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει απονομή με άδειο το δεύτερο σκαλί του βάθρου. Όσον αφορά τη θέση της Φογκάτ, αυτή θα είναι η τελευταία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr