Ολυμπιακοί Αγώνες: «Καραμπόλα» τεσσάρων αθλητών λίγο πριν τον τερματισμό στα 5.000 μέτρα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μιλς ζήτησε τον λόγο από τον Γάλλο αντίπαλό του καθώς φάνηκε να του ρίχνει αγκωνιά πριν πέσει στο ταρτάν και συμπαρασύρει ακόμα τρεις 

Σε χάος εκτυλίχθηκε μια από τις κούρσες των προκριματικών στα 5.000 μέτρα των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι καθώς έγινε «καραμπόλα» με τέσσερις αθλητές να πέφτουν λίγο πριν τον τερματισμό. Μια προσεκτική ματιά στο βίντεο όμως «μαρτυρά» πως μόνο αθώα δεν ήταν η πτώση των δρομέων.

Εκείνος που έπεσε πρώτος ήταν ο Ολυμπιονίκης Τζορτ Μιλς, γιος του πρώην αμυντικού της Premier League Ντάνι Μιλς. Ο Μιλς καθόταν στη μέση της κούρσας όταν έπεσε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με έναν από τους αντιπάλους του. Οπως ισχυρίστηκε ο Άγγλος δρομέας, το σπρώξιμο του Γάλλου ήταν το μόνο πράγμα που τον εμπόδιζε να προκριθεί.


Το ριπλέι δείχνει τον Χέι να σπρώχνει τον Μιλς όταν ο Άγγλος παέι να τον προσπεράσει και τον πέταξε στο δρόμο των άλλων αγωνιζομένων, γεγονός που οδήγησε στο έδαφος τον ίδιο και άλλους τρεις. Όταν ρωτήθηκε τι είχε συμβεί μετά τον αγώνα, έξαλλος ο Μιλς δήλωσε στο BBC: «Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο. Με έσπρωξε καθώς ήμουν έτοιμος να τον περάσω». Όταν ρωτήθηκε για το τι είπε στον Γάλλο μετά τον αγώνα, απάντησε: «Πιθανότατα δεν θα μου επιτρεπόταν να πω».
 

Ο Μιλς δήλωσε ότι ελπίζει ότι θα γίνει έφεση, προσθέτοντας: «Από τη δική μου οπτική γωνία ήταν ο τέλειος προκριματικός γύρος για μένα. Περνώντας τα πρώτα 2.000 σε έξι λεπτά. Έλεγα "κανείς σε αυτό το πεδίο δεν μπορεί να ξεφύγει με αυτόν τον ρυθμό". Οπότε καθόμουν, περίμενα και περίμενα την ώρα μου, θα ξεκινούσα στην τελική ευθεία και έπεσα στο έδαφος. Τι μπορείς να κάνειςς».

Από τη μεριά του, Χέι είπε ότι ήταν αυτός που σπρώχτηκε, υποστηρίζοντας: «Στην πραγματικότητα με έσπρωξαν. Δεν ένιωσα τίποτα. Ο Άγγλος με πλησίασε και ήταν πολύ θυμωμένος. Όλοι έσπρωχναν ο ένας τον άλλον και δεν νομίζω ότι τον έσπρωξα με τον ώμο μου».





Ειδήσεις σήμερα:

Στην κόψη του ξυραφιού η Βρετανία: Επί ποδός 6.000 αστυνομικοί για πάνω από 35 αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις σήμερα

Ποια είναι η 17χρονη Κινέζα που πήρε μόνο 10αρια στις καταδύσεις στο Παρίσι - Έφτιαξαν ειδική φράση για χάρη της


Η τρανς κόρη του Μασκ τον αποδομεί στα social media - Δεν είσαι χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι μοιχός κατά συρροή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr