Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βλάχος: Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε - Βίντεο

Η Εθνική πόλο ανδρών έμεινε εκτός μεταλλίων στο πόλο ανδρών αφού ηττήθηκε 12-11 από τη Σερβία

Με τον πιο επώδυνο τρόπο αποκλείστηκε η εθνική ανδρών από τα ημιτελικά της υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με γκολ του Νίκολα Γιάκσιτς, 1,2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του προημιτελικού με τη Σερβία (11-12).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, ων απογοητευμένος όσο και οι παίκτες του δεν μπορούσε να περιγράψει καλύτερα... αυτό που ένιωθαν άπαντες στην εθνική. «Μαχαιριά στην καρδιά» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που πρόσθεσε: «Το παιχνίδι ήταν δίκαιο να πάει στα πέναλτι».



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

«Δεν είναι απο τα παιχνίδια που μπορείς να ξεφύγεις στο σκορ. Πήραν προβάδισμα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει κατά τη γνώμη μου, ο Μάντιτς ήταν δύο δευτερόλεπτα μπροστά νομίζω. Βέβαια συμβαίνουν αυτά. Το παιχνίδι ήταν δίκαιο να πάει στα πέναλτι. Μια Σερβία που την περιμέναμε, ξέραμε ότι θα παίξουν σαν σκυλιά. Δεν μας πίεσαν όμως πάρα πολύ. Το να χάνεις με ένα γκολ από τη σέντρα στα 3”, όταν έχεις γυρίσει στο παιχνίδι είναι κρίμα. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο έχεις στον προημιτελικό. Είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μου. Είχαμε λύσεις, δείξαμε πάθος. Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι έχει απομείνει για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr