Ολυμπιακοί Αγώνες: Η οικογένεια Τεντόγλου γιόρτασε το χρυσό του Μίλτου στο Παρίσι - Η ιστορία πίσω από τα μπλουζάκια της

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η οικογένεια Τεντόγλου γιόρτασε το χρυσό του Μίλτου στο Παρίσι - Η ιστορία πίσω από τα μπλουζάκια της

Τα μπλουζάκια έφτασαν από τα Γρεβενά στο Παρίσι για τον μεγάλο τελικό

tentogloy_shirt_1
Η οικογένεια του Τεντόγλου δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τον μεγάλο τελικό του Μίλτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Ο πατέρας του Γιώργος, η μητέρα του Ιωάννα, η αδελφή του Κατερίνα, ο παππούς και η γιαγιά και οικογενειακοί φίλοι του Μίλτου βρέθηκαν από νωρίς στο στάδιο στο Παρίσι την ημέρα του τελικού και έζησαν λεπτό προς λεπτό τον θρίαμβο του άλτη από τα Γρεβενά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

tentogloy_shirt_3
tentogloy_shirt_2
tentogloy_shirt_1_2


Κλείσιμο
Όλοι τους φορούσαν συλλεκτικά μπλουζάκια τα οποία έφτασαν από τα Γρεβενά στο Παρίσι! Τα μπλουζάκια δημιουργήθηκαν για να τιμήσουν τον χρυσό Ολυμπιονίκη αφού όλοι ήταν σίγουροι ότι ο Μίλτος θα τα καταφέρει μετά το Τόκιο και στο Παρίσι. 

IMG-b481663e75ea811f0ca1a2a76e3a3f99-V__1_
IMG-dacb2a6b0615538ec8034a072522c38b-V__1_


Στο μπλουζάκι υπάρχει σχέδιο του Πύργου του Άιφελ και τρεις λέξεις: Miltos was here. Από που προκύπτει αυτό το σλόγκαν; Από τον εμπνευστή και δημιουργό της σειράς ρούχων «fuit was here» που είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος διατηρούσε επί χρόνια αρτ καφέ στα Γρεβενά στο οποίο σύχναζε ο Τεντόγλου και τα μέλη της οικογένειάς του. 

tebn_2_2
tebt_s_2


Έξω από συγκεκριμένο καφέ είχε δημιουργηθεί γκράφιτι μετά τον θρίαμβο του Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο οποίο είχε φωτογραφηθεί και η μητέρα του. 

miltos_2
miltos_1


Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έφυγε από τα Γρεβενά και πακέτο δώρων από την συγκεκριμένη εταιρεία για τον Μίλτο Τεντόγλου και ένα γράμμα με ευχές για καλή επιτυχία στο Παρίσι. 

tentoglioy_mana





Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network