Στεφανίδη μετά την 9η θέση στο Παρίσι: «Η καρδιά του πρωταθλητή πρέπει να είναι και ευγνώμων καμιά φορά»

Στεφανίδη μετά την 9η θέση στο Παρίσι: «Η καρδιά του πρωταθλητή πρέπει να είναι και ευγνώμων καμιά φορά»

Η Ελληνίδα επικοντίστρια παρουσιάστηκε ικανοποιημένη από την προσπάθειά της, δεδομένων και των δυσκολιών στην προετοιμασία της

stefanidi_katerina_olympics
Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε μετά το τέλος του τελικού του επί κοντώ και την 9η θέση όπου κατέλαβε μεταξύ 19 αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στις πρώτες της δηλώσεις μίλησε για την πορεία της και την περηφάνεια για όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Η Ελληνίδα επικοντίστρια παρουσιάστηκε ικανοποιημένη από την προσπάθειά της, δεδομένων και των δυσκολιών στην προετοιμασία της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d39y54ftr99t)


Κλείσιμο
«Έχω να κάνω ουσιαστικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό της Ρώμης λόγω ενός τραυματισμού. Πήδηξα ό,τι έχω πηδήξει φέτος, νομίζω πως είχα και το 4,80μ., αλλά πήγαν παραπάνω τα μετάλλια, οπότε ίσως καλύτερα που δεν πέρασα τα 4,80μ. (γέλια). Το άκυρο άλμα στα 4,40μ. νομίζω δεν με επηρέασε, το αντίθετο, με ξύπνησε και με έβαλε περισσότερο μέσα στον αγώνα. Ο καθένας όταν έρχεται σε έναν αγώνα ξέρει σε τι επίπεδο βρίσκεται. Κάποιες κοπέλες ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μένα. Νομίζω ότι είχα τα 4,80μ. αλλά τα 4,85μ. δεν ξέρω», τόνισε.

«Η καρδιά του πρωταθλητή θέλει να είναι και ευγνώμων κάποιες φορές. Για μένα ήταν ο τρίτος τελικός σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχω πηδήξει σε αυτούς πάνω από 4,70μ. κι αυτό δεν μπορούν να το πουν πολλές κοπέλες. Ίσως μπορούσα να έχω κάνει κάτι καλύτερο, αλλά δεν με άφησε για μια ακόμη φορά το πόδι μου. Το άλλο αυτή τη φορά. Είμαι ικανοποιημένη με το πώς αγωνίστηκα», πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ύδρα: Ρίξαμε πυροτεχνήματα στη θάλασσα και ένα από αυτά έπεσε στο δάσος, ομολόγησε ο καπετάνιος

Πανικός σε πτήση της Korean Air από έντονες αναταράξεις, 14 τραυματίες - Δείτε φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστικός τραυματισμός στο χόκεϊ γυναικών - Γέμισε αίματα το πρόσωπο της Μπεργκ - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network