Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκε η Βινές Φογκάτ, που είχε αφυδατωθεί για να πιάσει το όριο των 50 κιλών και κόπηκε για 100 γραμμάρια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκε η Βινές Φογκάτ, που είχε αφυδατωθεί για να πιάσει το όριο των 50 κιλών και κόπηκε για 100 γραμμάρια

«Μαμά, με κέρδισε το άθλημα, έχασα, συγχώρεσέ με» έγραψε η 29χρονη - Δείτε φωτογραφίες από την ολονύχτια προπόνησή της για να χάσει κιλά, τα δάκρυά της αλλά και το χαμόγελο στο νοσοκομείο

phogat
Ένα από τα μεγάλα θέματα του προηγούμενου 24ωρου ήταν η τιτάνια προσπάθεια της αθλήτριας της πάλης, Βινές Φογκάτ, να χάσει τα κιλά που δεν θα της επέτρεπαν να αγωνιστεί στην κατηγορία των 50 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Η Ινδή, που συνήθως αγωνίζεται στα 53 κιλά, έμεινε άυπνη όλο το βράδυ, χωρίς νερό και άλλα υγρά με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί, (σε νέες λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως) έκοψε τα μαλλιά της και έβαλε να της πάρουν αίμα για να ρίξει ακόμη περισσότερο το βάρος της, για να καταλήξει στο νοσοκομείο και να μείνει εκτός της μάχης για το χρυσό μετάλλιο που ήθελε τόσο πολύ να δώσει.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνησή της:




Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ινδία, βρισκόταν μόλις 100 γραμμάρια πάνω από το όριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα της απονεμηθεί ούτε το ασημένιο μετάλλιο!

Η φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου ακόμα δακρυσμένη προσπαθεί να χαμογελάσει, μετά τη συμπαράσταση των οικείων της:



Η τροπή που πήραν τα πράγματα φαίνεται πως τελείωσε οριστικά την όρεξη και την ψυχική αντοχή της για να συνεχίσει να αγωνίζεται, μόλις στα 29 της χρόνια, με την ίδια να ανακοινώνει την απόσυρσή της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

«Μαμά, η πάλη κέρδισε, έχασα. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με, τα όνειρά σου και το κουράγιο μου είναι σπμαράλια. Δεν έχω άλλη δύναμη πλέον. Αντίο πάλη 2001-2024. Σας είμαι υπόχρεη, σε όλους. Συγχωρέστε με», έγραψε.



phogat-espn
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network