Ολυμπιακοί Αγώνες: «Μπορεί να πέσαμε αλλά να είστε σίγουροι θα σηκωθούμε», λέει ο τερματοφύλακας της εθνικής πόλο, Ζερδεβάς

Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Μάνος Ζερδεβάς, δημοσίευσε το δικό του μήνυμα στο Instagram στο οποίο ανέφερε ότι οι διεθνείς μας κοιτούν την επόμενη μέρα

Το όνειρο μεταλλίου για την εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι «έσβησε» με έναν τρόπο που θα «στοιχειώνει» το εθνικό συγκρότημα για χρόνια, όμως οι αθλητές μας δεν έχουν ουδεμία διάθεση παραίτησης.

Αυτό μοιράστηκε και ο Μάνος Ζερδεβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Από το 2011 κάθε καλοκαίρι ξεκινάω την προετοιμασία με την εθνική ομάδα με όνειρα για διάκριση είτε αυτό αφορά εθνική εφήβων είτε αυτό αφορά Ολυμπιακούς αγώνες . Εδώ και 3 χρόνια ανυπομονούσα να συμμετάσχω ξανά σε Ολυμπιακούς αγώνες με σκοπό να πάρω με την ομάδα μου το χρυσό μετάλλιο που για λίγο δεν καταφέραμε στο Τόκιο. Κάθε μέρα η ομάδα μου και εγώ ονειρευόμασταν ότι θα τα καταφέρουμε , θα καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία για την χώρα μας, το άθλημα μας,τις οικογένειες μας και εμάς.

Κάθε μέρα ξυπνούσαμε το πρωί, πηγαίναμε στο γυμναστήριο, ιδρώναμε, πέφταμε στην πισίνα, τα δίναμε όλα και το απόγευμα ξανά με έναν σκοπό. Κάθε μέρα σηκώναμε ένα έξτρα κιλό, κολυμπούσαμε ένα έξτρα μέτρο, κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο στο τέλος της διοργάνωσης.

Όμως όπως στη ζωή έτσι και στον αθλητισμό δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις όσο πολύ και αν το θες. Η ομάδα μου είναι μια παρέα που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και είμαι περήφανος που είμαι κομμάτι της. Η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους και έχει επόμενη μέρα ότι και να γίνει. Μπορεί να πέσαμε αλλά να είστε σίγουροι θα σηκωθούμε».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr