Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τεμπόγκο διέλυσε τον Λάιλς και εκτός ταρτάν - «Είναι αλαζόνας και φωνακλάς» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τεμπόγκο διέλυσε τον Λάιλς και εκτός ταρτάν - «Είναι αλαζόνας και φωνακλάς» - Δείτε βίντεο

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 200μ είχε μια φαρμακερή ατάκα ως απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου

tebogo-lyles
Τρεις Αμερικάνους άφησε πίσω του ο Λετσίλ Τεμπόγκο, που με χρόνο 19.46 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ, χαρίζοντας στη Μποτσουάνα το πρώτο της χρυσό στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και μόλις το τρίτο μετάλλιο (σ.σ ένα από το καθένα) από την πρώτη εκπροσώπηση της χώρας στους ΟΑ της Μόσχας το 1980.

Ανάμεσα στους Αμερικάνους ήταν και ο νικητής στα 100μ, Νόα Λάιλς (3ος), ο οποίος μετά το τέλος της κούρσας αποχώρησε με καροτσάκι για να δηλώσει λίγο αργότερα ότι ήταν θετικός στην Covid-19.

Η συμπεριφορά του πριν τον αγώνα όσο και μετά -και καθ' όπως φαίνεται ο τρόπος που κινείται γενικά μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας- δεν άρεσε καθόλου στον Τεμπόγκο, που βρήκε την ευκαιρία να ρίξει αλάτι στην πληγή του συναθλητή του, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του.

«Πρώτα θα ήθελα να μας πεις το όνομα του προπονητή σου, τον οποίο ανέφερες πριν, και στη συνέχεια, πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις το πρόσωπο του στίβου;», τον ρωτά ο δημοσιογράφος, με τον Τεμπόγκο να απαντά λέγοντας το όνομα και συνεχίζοντας με μία από τις πιο... spicy ατάκες των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι:

Κλείσιμο
«Κατά τη γνώμη μου δεν μπορώ να είμαι το πρόσωπο του στίβου γιατί δεν είμαι αλαζόνας και φωνακλάς σαν τον Νόα. Οπότε πιστεύω ότι ο Νόα είναι το πρόσωπο του στίβου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ