Σηκουάνας: Οι αθλητές των 10 χλμ. κολυμπούσαν δίπλα σε σωλήνες αποχέτευσης

Σηκουάνας: Οι αθλητές των 10 χλμ. κολυμπούσαν δίπλα σε σωλήνες αποχέτευσης

Οι εικόνες από τον παριζιάνικο ποταμό σχολιάζονται εκτενώς στα social media

sikouanas_xr
Ακόμα ένας αγώνας κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ολοκληρώθηκε στον Σηκουάνα με τα 10 χιλιόμετρα των ανδρών να λαμβάνουν τέλος. Οι αντιδράσεις για την εικόνα του ποταμού, αλλά και το πού αναγκάζονται να διαγωνιστούν οι αθλητές, συνεχίζονται.

Οι εικόνες από τον παριζιάνικο ποταμό σχολιάζονται εκτενώς στα social media καθώς οι περισσότερες από αυτές δείχνουν διάφορα πράγματα να επιπλέουν.

Μια από τις πιο χαρακτηριστική φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ακαθαρσίες να κάνουν πάρτι στον Σηκουάνα:

sikouanas_

 
 
 



Στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν και ο Άλκης Κυνηγάκης στη 2η παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες τερμάτισε στη 10η θέση, με 1ώρ.52:37,2. Μετά την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, την 6η στο παγκόσμιο της Φουκουόκα και την 6η στο ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, ο Κυνηγάκης αναζητούσε το κάτι παραπάνω, όμως αυτό δεν ήρθε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3b6xvj6va21)

Στα μισά της απόστασης ήταν 8ος, στα 12,6 δευτερόλεπτα από την κορυφή και στα 8,3 χλμ. βρισκόταν στην 9η θέση, υποχωρώντας στα 18,7 δευτερόλεπτα και στα τελευταία 800μ. πέρασε στην 9η θέση, ευρισκόμενος στα 27,3 πλέον δευτερόλεπτα από τους προπορευόμενους, ολοκληρώνοντας τον αγώνα του στη 10η θέση, σε απόσταση ενός λεπτού και 44 δευτερολέπτων από τον νικητή.

Αυτός ήταν ο Κριστόφ Ρασόφσκι, ο Πολωνός μετά τη 2η θέση στο Τόκιο, τώρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τα 2,5 χλμ. οδήγησε την κούρσα, άντεξε στις επιθέσεις, τερματίζοντας σε 1ώρ.50:52,7. Σε διαφορά 2,1 δευτερολέπτων ακολούθησε ο Γερμανός, Όλιβερ Κλέμετ (1ώρ.50:54,8), ενώ ο άλλος σπουδαίος Ούγγρος του αγωνίσματος, ο Νταβίντ Μπέτλεχεμ πήρε το χάλκινο μετάλλιο.




Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητη τραγωδία σε αγώνα CrossFit στις ΗΠΑ: Σέρβος αθλητής πνίγηκε αβοήθητος λίγο πριν τον τερματισμό

Ποιες επιπλοκές προκαλεί το τσίμπημα της καφέ αράχνης που σκότωσε τον 48χρονο στην Ηλεία - Τα συμπτώματα

Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ