Ολυμπιακοί Αγώνες - Άλκης Κυνηγάκης: Εγώ το ήπια το νερό του Σηκουάνα, μια χαρά ήταν, αν πάθω κάτι, έπαθα

Ολυμπιακοί Αγώνες - Άλκης Κυνηγάκης: Εγώ το ήπια το νερό του Σηκουάνα, μια χαρά ήταν, αν πάθω κάτι, έπαθα

Όσοι αγαπούν τους αθλητές να είναι δίπλα τους και όχι αντί τους, ένα εθνόσημο είναι, στα δύσκολα θα δείξουμε ποιοι είμαστε, στα εύκολα είμαστε πανηγυρτζήδες, είπε ο Έλληνας κολυμβητής

kinigakis-2
«Εγώ το ήπια μια χαρά ήταν, αν πάθω κάτι έπαθα» είπε για το νερό του Σηκουάνα ο Άλκης Κυνηγάκης μετά τα 10χλμ. που κολύμπησε στο ποτάμι του Παρισιού προσθέτοντας ότι «έχω γευτεί χειρότερα νερά, δεν με ενόχλησε καμία στιγμή, είναι τρομέρο το σημείο».

Όσον αφορά τον αγώνα και τη 10η θέση που πήρε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε ότι «τα ρεύματα δεν με βοήθησαν ήταν κάτι καινούργιο. Κάτι δεν διάβασα καλά, δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας είναι πραγματικά για σκάκι, πέρασε».

Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι «σήμερα το θέμα ήταν ότι δεν ήμουν πνευματικά καλά. Όλη αυτή η υπερπροσπάθεια γιατί 7 μήνες είμαι μόνος μου εγώ με τον Σπύρο (σ.σ. Γιαννιώτη). Αν σκεφτείτε 7 μήνες σε μια πισίνα μόνος μου, σε ένα σπίτι μόνος μου στην Κέρκυρα που δεν ξερω κανέναν. Σήμερα με έπιασε άγχος»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3b7zwqkpd7t)
Κλείσιμο


Ερωτηθείς για τα επόμενα βήματα του είπε ότι «πρέπει πρώτα πνευματικά να ισοροπήσω και μετά θα δούμε αν θα συνεχίσω. Πρέπει να ξεκουραστώ να βρω μια ομάδα δίπλα μου, δεν βγαίνει έτσι όπως είμαι μόνος μου. Αν δείτε όλοι είναι σε μεγάλα γκρουπ, δουλεύουν όλοι μαζί».

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση σε «όσους αγαπούν τους αθλητές να είναι δίπλα τους και όχι αντί τους, ένα εθνόσημο είναι, στα δύσκολα θα δείξουμε ποιοι είμαστε, στα εύκολα είμαστε πανηγυρτζήδες. Συγγνώμη για όσους απογοήτευσα, εγώ είμαι εντάξει με την προσπάθειά μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3b861x4p50h)


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο trend στα social media ο Τσιτσιπάς για τις βρισιές στον πατέρα του - Δείτε τι του γράφουν

Σάλος για την κολύμβηση στον Σηκουάνα: Οι αθλητές των 10 χλμ. κολυμπούσαν δίπλα σε σωλήνες αποχέτευσης

Βίντεο ντοκουμέντο από τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της υπαλλήλου του ΕΦΚΑ που ζητούσε μίζα για επίδομα αναπηρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ