Πιάστηκαν στα χέρια Ολλανδοί και Γερμανοί μετά το τέλος του τελικού στο χόκεϊ - Δείτε βίντεο

Πιάστηκαν στα χέρια Ολλανδοί και Γερμανοί μετά το τέλος του τελικού στο χόκεϊ - Δείτε βίντεο

Μια χειρονομία και ένα άγγιγμα στο κράνος του τερματοφύλακα των Γερμανών ήταν αρκετά για να ανάψουν φωτιά ανάμεσα στις δύο ομάδες

netherlands-germany-artthro
Είναι παραμονές του τελικού χόκεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι ανάμεσα στην εθνική Γερμανίας και την εθνική Ολλανδίας.

Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των Γερμανών, Ζαν Ντάνεμπεργκ, αναφέρει ότι οι Ολλανδοί φοβούνται την ομάδα του, και τη θεωρεί φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Μοιραία, μετά από ένα αμυντικό ματς με λίγες προσπάθειες και το σκορ 1-1 της κανονικής διάρκειας, το βάρος πέφτει πάνω στον Ντάνεμπεργκ, ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί την εστία του κατά τη διαδικασία των πέναλτι.

Οι Ολλανδοί είναι ψύχραιμοι, εκτελούν καλά και εν τέλει κερδίζουν το χρυσό στο χόκεϊ με σκορ 3-1. Τότε ο Ντούκο Τέλχενκαμπ πηγαίνει στον γονατισμένο Ντάνεμπεργκ και του κάνει χειρονομία να μην μιλάει, πριν τον χτυπήσει ελαφρώς στο κράνος του.

Κλείσιμο
Κι αν ο Γερμανός κίπερ το πήρε χαλαρά, ψιλογελώντας μάλιστα, οι συμπαίκτες του έτρεξαν να υπερασπιστούν την τιμή του, με τον Νίκλας Βέλεν συγκεκριμένα να είναι αυτός που ζήτησε τα ρέστα από τον Τέλχενκαμπ.

Αμέσως μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και μέχρι να αλλάξει το πλάνο Ολλανδοί και Γερμανοί είχαν ήδη λύσει τις διαφορές τους, με τους «οράνιε» φυσικά να είναι αυτοί που πανηγύριζαν για το χρυσό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



netherlands-germany-1
netherlands-germany
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ