Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φιλιππινέζος Ολυμπιονίκης στα μαχαίρια με τη μητέρα-μάνατζέρ του, που δεν εγκρίνει και το κορίτσι του!

Τα ατελείωτα δώρα για την τεράστια επιτυχία του, οι κατηγορίες για κακοδιαχείριση και η TikToker σύντροφός του βρίσκονται στο επίκεντρο της διαμάχης του «χρυσού» Κάρλος Γιούλο με τη μητέρα του

Ο Κάρλος Γιούλο είναι μόλις ο δεύτερος Φιλιππινέζος που κερδίζει χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι πήρε δύο, στις ασκήσεις εδάφους και το άλμα, αλλά η διαμάχη με τη μητέρα του μάλλον δεν τον αφήνει να χαρεί την τεράστια επιτυχία του. Σίγουρα όμως κρατά σε αγωνία, τις Φιλιππίνες που παραληρούν για την επιτυχία.

Η Ατζέλικα Ποκίζ-Γιούλο είναι και μάνατζερ του 24χρονου αθλητή της γυμναστικής, ο οποίος την κατηγορεί ότι κακοδιαχειρίζεται τα χρήματά του. Και -ίσως ακόμη χειρότερα- η μητέρα δεν εγκρίνει τη σύντροφό του, γιατί είναι content creator του TikTok.



Μετά το δεύτερο μετάλλιο, την περασμένη Κυριακή, η μητέρα του είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι, παρά τα όσα καταγγέλλονταν, δεν ήταν αυτή που κακοδιαχειρίζονταν τα χρήματά του. Αντίθετα, είπε ότι τα είχε καταθέσει για λογαριασμό του σε τράπεζα στις Φιλιππίνες.

Είπε ακόμη ότι η Κλόι λίγο ως πολύ δηλητηριάζει τη σχέση με τον γιο της. Ειδικά από τότε που βλέπονται από κοντά ο Κάρλος και η Κλόι, ο γυμναστής απομακρύνθηκε από την οικογένειά του, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του.

Η απάντηση ήλθε δύο ημέρες αργότερα από τον Γιούλο.



Σε βίντεο στο TikTok ρώτησε τη μητέρα του πού είναι τα χρήματα που είχε κερδίσει στο παρελθόν, γιατί «δεν έλαβα τίποτα». Υπερασπίστηκε τη σύντροφό του -την οποία είχε δίπλα του- λέγοντας ότι η μητέρα του την κατακρίνει για την εμφάνισή της και γιατί μεγάλωσε στην Αυστραλία.


Πέτρα του σκανδάλου είναι η 24χρονη TikToker Κλόι Αντζελέι Σαν Χοσέ, influencer με έμφαση στη μόδα, τα ταξίδια και την καλή ζωή. Έχει δοκιμάσει την τύχη της στη μουσική με διασκευές που ανεβάζει στο YouTube και ένα σινγκλ που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 και ήταν αφιερωμένο -πού αλλού;- Κάρλος.

Η σχέση τους αρχικά ήταν διαδικτυακή. Προσέγγισε τον Γιούλο μέσω του Twitter το 2019 μετά την επιτυχία του σε ασιατικούς αγώνες. Γνωρίστηκαν από κοντά μόλις στις αρχές του 2021 (λόγω και της πανδημίας), αλλά είχαν ανακοινώσει τη σχέση τους το περασμένο καλοκαίρι. Η απόσταση,  όπως έλεγαν μετά, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα, ούτε και η ορατή διαφορά ύψους που έχουν (1,50 ο Κάρλος και 1,57 η Κλόι).



«Μαμά, το μήνυμά μου είναι ότι ελπίζω να γίνεις καλά και να προχωρήσεις. Σε συγχώρησα εδώ και πολύ καιρό. Προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και υγιής», κατέληγε ο γυμναστής στο βίντεο.

Ο κατάλογος όσων θα κερδίσει ο Γιούλο για την διπλή του επιτυχία δεν έχει τέλος.

Καταρχάς 20 εκατ. πέσο από την κυβέρνηση (περίπου 320.000 ευρώ) από 10 εκατ. για κάθε χρυσό, ένα μετάλλιο του Κογκρέσου, μια πανάκριβη και πλήρως επιπλωμένη κατοικία στην πόλη Ταγκουίγκ, εφ' όρου ζωής δωρεάν γεύματα (ράμεν, ψητό κοτόπουλο και mac and cheese) από διάφορες αλυσίδες εστιατορίων, δωρεάν ένα σετ προβολέων ομίχλης για το όχημά του και θήκες τηλεφώνου για όλη του τη ζωή.

Κερδίζει ακόμη συμβόλαιο για να διαφημίσει μια κλινική ομορφιάς μέχρι και δωρεάν κολονοσκοπήσεις για τον Γιούλο, όταν θα γίνει 45 ετών.

Η ανταπάντηση από τη μητέρα-μάνατζερ ήλθε την Τετάρτη σε συνέντευξή Τύπου. Ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε την Κυριακή, έτεινε χείρα φιλίας στον γιο της και έριξε ευθύνες στα ΜΜΕ που την βομβάρδιζαν με ερωτήσεις και δεν μπορούσε να σκεφτεί σωστά.

«Όλη η χώρα περιμένει τι θα πούμε για πράγματα που θα έπρεπε να είναι ιδιωτικά», είπε ακόμη, εξηγώντας ότι «δεν είμαι τέλεια μητέρα, ο Θεός ξέρει ότι δεν είσαι τέλειος γιος. Δεν υπάρχει τέλειος γιος».

Μητέρα και γιος από τότε δεν έχουν πει κάτι άλλο, αναφέρει το BBC που προσθέτει ότι υπάρχει και μια πολιτισμική διαμάχη πίσω από αυτά. Στις Φιλιππίνες η νοοτροπία θέλει τα παιδιά να υπακούν πάντα στους γονείς, ακόμη και πιστεύουν ότι δεν είναι προς το συμφέρον τους.

Μια νοοτροπία από την οποία ακόμη και ένας Ολυμπιονίκης είναι δύσκολο να ξεφύγει.



Ειδήσεις σήμερα:

Σπάρτη: 79 ντοκουμέντα της φρίκης με τον 40χρονο που βίαζε την κόρη του από όταν ήταν 4 ετών

Στέφανος Τσιτσιπάς: Διέκοψε τη συνεργασία με τον πατέρα του, Απόστολο - «Όταν νιώθω ότι δεν με σέβονται, τείνω να χάνω τον έλεγχο»

Κασσελάκης: Η πισίνα μου είναι βάθους 1,20μ. - Δεν είμαι εγώ, στα 36 μου, η αιτία των δεινών της χώρας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr