Παρίσι 2024: Ο Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρίσι 2024: Ο Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο αθλητής του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον στίβο και επελέγη να κρατήσει τη γαλανόλευκη

KARALIS_SEGAS
Ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ο σημαιοφόρος στην παρέλαση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει αύριο Κυριακή (11.8.2024) στο Παρίσι. 

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι με άλμα στα 5.90. 

Ήδη, ο χρυσός ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είχε διασαφηνίσει την επιθυμία του να κρατήσει την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. 

Να σημειωθεί ότι στην τελετή έναρξης σημαιοφόροι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Κλείσιμο
Ο «Μανόλο» είναι γνωστός content creator και δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί το μήνυμα που έστειλε στον Greek Freak για την σημαία στην τελετή λήξης. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε ο 24χρονος άλτης φαίνεται να στέλει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην τελετή λήξης» με τον άσο των Μπακς και της Εθνικής Ελλάδος να απαντά: «Κάνεις πλάκα! Συγχαρητήρια!».

Δείτε:

giannis-manolo

Στην ίδια ανάρτηση ο Καραλής φαίνεται να ποζάρει μαζί με το μετάλλιό του, δείχνει το πλατύ χαμόγελο του πατέρα του, Χάρη, για την επιτυχία τους, ενώ δείχνει και πως ο χρυσός ολυμπιονίκης και καλός του φίλος Μόντο Ντουπλάντις του έκανε βιντεοκλήση από την Σαντορίνη όπου κάνει διακοπές με την κοπέλα του.

Δείτε την ανάρτηση του Μανόλο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network