Παρίσι 2024: Ο Καραλής σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο αθλητής του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον στίβο και επελέγη να κρατήσει τη γαλανόλευκη

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ο σημαιοφόρος στην παρέλαση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει αύριο Κυριακή (11.8.2024) στο Παρίσι. 

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι με άλμα στα 5.90. 

Ήδη, ο χρυσός ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είχε διασαφηνίσει την επιθυμία του να κρατήσει την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. 

Να σημειωθεί ότι στην τελετή έναρξης σημαιοφόροι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ο «Μανόλο» είναι γνωστός content creator και δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί το μήνυμα που έστειλε στον Greek Freak για την σημαία στην τελετή λήξης. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε ο 24χρονος άλτης φαίνεται να στέλει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην τελετή λήξης» με τον άσο των Μπακς και της Εθνικής Ελλάδος να απαντά: «Κάνεις πλάκα! Συγχαρητήρια!».

Δείτε:

Στην ίδια ανάρτηση ο Καραλής φαίνεται να ποζάρει μαζί με το μετάλλιό του, δείχνει το πλατύ χαμόγελο του πατέρα του, Χάρη, για την επιτυχία τους, ενώ δείχνει και πως ο χρυσός ολυμπιονίκης και καλός του φίλος Μόντο Ντουπλάντις του έκανε βιντεοκλήση από την Σαντορίνη όπου κάνει διακοπές με την κοπέλα του.

Δείτε την ανάρτηση του Μανόλο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr