Αλίσα Νιούμαν: Αποκάλυψε γιατί έκανε twerking στον τελικό του ύψους - «Δεν ήθελα να διαφημίσω το OnlyFans μου»

«Είχα σκεφτεί να προσποιηθώ ότι τραυματίστηκα» δήλωσε η Καναδή χάλινη ολυμπιονίκης στο ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Χρυσό μετάλλιο μπορεί να μην πήρε, αλλά η Αλίσα Νιούμαν που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Παρίσι στο άλμα επί κοντώ έχει συζητηθεί περισσότερο από την χρυσή Αυστραλή, Νίνα Κένεντι και από την αργυρή Αμερικανίδα Κέιτι Μουν.

Η Καναδή αθλήτρια του επί κοντώ δίχασε το διαδίκτυο όταν πανηγύρισε το κορυφαίο της άλμα κάνοντας twerking, ωστόσο όπςω αποκάλυψε δεν ήταν κάποια... έμμεση διαφήμιση στην σελίδα της στο OnlyFans , αλλά ένα εσωτερικό αστείο και ένα πείραγμα στους προπονητές της. 

Η Αλίσα Νιούμαν πήδηξε στα 4,85 μέτρα για να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Παρίσι και δήλωσε ότι ήθελε να τρομάξει τους ασυστηρούς προπονητές της που την βοήθησαν για να γίνει Ολυμπιονίκης.


«Πάντα τραυματίζομαι και πάντα επιστρέφω πιο δυνατή, οπότε είπα ότι θα τρομάξω τους προπονητές μου γιατί θέλω να χαλαρώσουν λίγο» δήλωσε η Νιούμαν στο CBC Sports και πρόσθεσε: «Σκέφτηκαν να προσποιηθώ έναν τραυματισμό και να χορέψω μετά».

Η 30χρονη άλτρια από τον Καναδά έγινε viral αφού κούνησε τα οπίσθιά της προς το πλήθος και τις τηλεοπτικές κάμερες με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Πολλοί επικριτές αναρωτήθηκαν αν προσπαθούσε να προωθήσει τον λογαριασμό της OnlyFans ή απλώς γιόρταζε με έναν ανόητο χορό. «Απλώς συνέβη», δήλωσε η Νιούμαν στο CBS. «Δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω twerk, αλλά το να το πιάσω τη μέση μου και να χορέψω, έγιναν όλα σε ένα».

Έκπτωση στο Only Fans της Αλίσα Νιούμαν

Mιλώντας στην Bild για τον λογαριασμό που διατηρεί στο Only Fans δήλωσε «αρκετοί έχουν μια στερεότυπη εικόνα όσον αφορά το Only Fans. Δεν μπορώ να αλλάξω τα μυαλά τους. Αλλά αυτή η ιστοσελίδα με έφερε κοντά σε περισσότερους οπαδούς μου από οποιανδήποτε επικοντίστρια. Δεν με νοιάζει τι σκέφονται οι άλλοι. Είμαι αυτή που είμαι και κάνω καλά ό,τι κάνω».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη γερμανική εφημερίδα η Νιούμαν η οποία αναρτά στο Only Fans αρκετές από τις προπονήσεις της, έκανε έκπτωση για όσο διάστημα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη συνδρομή που απαιτείται, κατεβάζοντας την τιμή στα 6,5 ευρώ από 11,85 ευρώ που είναι η κανονική τιμή.











Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι δημιουργοί περιεχομένου στο Only Fans κρατάνε περίπου το 20% των χρημάτων που εισπράττονται από τους λογαριασμούς τους.

«Κερδίζω χρήματα με αυτές τις αναρτήσεις. Με κάνουν να έχω εμπιστοσύνη και νιώθω καλά με αυτές» συμπλήρωσε η Νιούμαν.

Όσον αφορά την τρίτη θέση στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες η ίδια έκανε λόγο για «σουρεάλ στιγμή. Ήταν κάτι απίστευτο. Όλοι έλεγαν ότι αν θα τα κατάφερνε κάποιος αυτή θα ήμουν εγώ και χαίρομαι που ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους».

Υπενθυμίζεται ότι το μετάλλιο της Νιούμαν ήταν το πρώτο στο επί κοντώ γυναικών στην ιστορία του Καναδά.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ πήραν το χρυσό μετά από φοβερό τελικό, επικρατώντας 98-87 της Γαλλίας

Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, ακύρωσε παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί

Τουλάχιστον 13 τραυματίες από πυραυλική επίθεση των Ουκρανών στο Κουρσκ - Πάνω από 76.000 Ρώσοι έχουν εκκενώσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr