Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Αλίσα Σμιντ: Άρωμα σκανδάλου στη συμμετοχή της «πιο σέξι αθλήτριας» - Συναθλήτριά της καταγγέλλει ότι την παραμέρισαν

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Αλίσα Σμιντ: Άρωμα σκανδάλου στη συμμετοχή της «πιο σέξι αθλήτριας» - Συναθλήτριά της καταγγέλλει ότι την παραμέρισαν

Είμαι πιο γρήγορη, αλλά δεν με πήραν στη σκυταλοδρομία, είπε η αποκλεισμένη Λούνα Μπούλμαν σχετικά με την επιλογή της Σμιντ

alica-schmidt-arthrou
Δύο αθλήτριες και στο περιθώριο ένας άνδρας πρωταγωνίστησαν στο μικρό δράμα που κρύβεται πίσω από την επιλογή της γερμανικής ομάδας της σκυταλοδρομίας 4x400 γυναικών.

Η Αλίσα Σμιντ, που χαρακτηρίστηζετα «η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο», επιλέχθηκε να λάβει μέρος στην ομάδα, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Αυτό που έμεινε εκτός ομάδας, η Λούνα Μπούλμαν, εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία της στα κοινωνικά δίκτυα. «Ναι, στα χαρτιά είμαι η δεύτερη πιο γρήγορη 400άρα. Όχι, δεν με πήραν στη σκυταλοδρομία», είπε.

Φαίνεται ότι η Μπούλμαν ήταν απογοητευμένη και για άλλον έναν λόγο. Δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στους Αγώνες μαζί με τον σύντροφό της Ζαν-Πολ Μπρεντό, επίσης 400άρη και μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας.

Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό και για τις δύο ομάδες της Γερμανίας.

Η ομάδα των ανδρών βγήκε έκτη και έμεινε εκτός συνέχειας. Ο Μπρεντό άφησε να εννοηθεί ότι τον είχε επηρεάσει η ιστορία με τη συντρόφου του: «Δεν πήγαν όλα τέλεια από πριν και για αυτό δεν είχα ενέργεια. Έγιναν κάποιες αποφάσεις που δεν τις ενέκριναν όλοι».

Μετά τα προκριματικά την Παρασκευή, όταν αποκλείστηκε και η γυναικεία ομάδα της Γερμανίας, η Σμιντ είπε ότι «δεν ήταν δική μας απόφαση, αλλά των αρχών και των προπονητών. Πιθανόν ήταν η καλύτερη απόφαση για την ομάδα, εμπιστευόμαστε τους προπονητές».

Σε ερώτημα για το αν μίλησε με τη συναθλήτριά της, η Σμιντ περιορίστηκε να απαντήσει ότι «δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα».

Επιμένει μάλιστα η Σμιντ ότι δεν έχει σκεφτεί αν όλο αυτό θα συνεχιστεί μετά τους Αγώνες για να προσθέσει ότι «αυτό το αποφασίσει ο γυμναστής μου». Δεν γνωρίζει ούτε αν θα συνεχίσει να προπονείται μαζί η ομάδα.



Ειδήσεις σήμερα:

Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του, παραδέχεται ασέλγεια ο 40χρονος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Λύγισε» η Τζένγκο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον τελικό του ακοντισμού - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Οι «μαύροι Έλληνες» της Ξάνθης και οι «Αφροέλληνες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network