Μάια Μπιτζινέλι: Η Ιταλίδα καταδύτρια με το ελληνικό τατουάζ που έγινε αντικείμενο αντιδράσεων

Η πολύ επικίνδυνη βουτιά της από τα 10 μέτρα, έφερε μια καταστροφική βαθμολογία για την 21χρονη Ιταλίδα

Ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι δίχως αμφιβολία η κατάδυση από τις διάφορες πλατφόρμες. Μια από τις πιο viral αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες στο Παρίσι είναι δίχως αμφιβολία η Μάια Μπιτζινέλι.

Η Ιταλίδα 21χρονη ήταν κατενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε τόσο νεαρή ηλικία και φρόντιζε να μοιράζετε πολλές προσωπικές της στιγμές στα social media. Μάλιστα τράβηξε τα βλέμματα των Ελλήνων... φίλων του αθλήματος καθώς στον δεξιό της ώμο φιγουράρει ένα τατουάζ στα ελληνικά. 

Συγκεκριμένα, η νεαρή Μπιτζινέλι έχει γράψει στον δεξιό της ώμο την λέξη «ποίησις» και μάλιστα είναι το μοναδικό τατουάζ σε εμφανές σημείο που έχει η 21χρονη καταδύτρια με τρία χάλκινα μετάλλια ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. 






Πάντως η Μπιτζινέλι έγινε αντικείμενο αντιδράσεων για την βουτιά της στην κατάδυση από πλατφόρμα 10 μέτρων. Eπιχείρησε μια κατάδυση me βαθμό δυσκολίας 3,2 με τρεισήμισι τούμπες προς τα μέσα για την τρίτη προσπάθειά της στον ημιτελικό της Δευτέρας στο Παρισινό Κέντρο Υγρού Στίβου.

Αλλά η προσπάθεια της 21χρονης προκάλεσε αναστεναγμούς από το κοινό και την ομάδα σχολιασμού του BBC, καθώς μόλις που απέφυγε να χτυπήσει το κεφάλι της στην πλατφόρμα.

 

Η Τέιλορ που εκπροσώπησε τη Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, είπε στο BBC One: «Κριτές, πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας τώρα! Δεν την κάνατε σήμερα το πρωί. Κάντε τη δουλειά σας τώρα. Αυτή είναι μια επικίνδυνη, επικίνδυνη βουτιά. Τα μαλλιά της χτυπούν τον βατήρα, θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά γι' αυτό. Τα μαλλιά της χτυπάνε τον βατήρα. Τι παρακολουθείτε από τις θέσεις σας; Τι βλέπετε; Σε αυτό το άθλημα έχουμε καθήκον να φροντίζουμε για την ασφάλεια των αθλητών. Πρέπει να τιμωρείτε. Οι προπονητές, μπορείτε να το δείτε κι εσείς αυτό».  

Η Μπιτζινέλι έλαβε βαθμολογία μόλις 41,60 για την κατάδυση της, αλλά δεν φάνηκε να δέχεται ποινή για τον «επικίνδυνο» χαρακτήρα της προσπάθειάς της. Η Ιταλίδα φαινόταν αμήχανη καθώς έβγαινε από την πισίνα και έβλεπε το αποτέλεσμά της να εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη. Εν τέλει κατέληξε στην 18η θέση της τελικής κατάταξης.  

Για την ιστορία, η ίδια είχε τρολάρει τον εαυτό της με μια αποτυχημένη βουτιά στις προπονήσεις της:


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Sky News: Γιατί η Ουκρανία αποφάσισε να εισβάλλει στη Ρωσία - Οι τρεις θεωρίες

Βίντεο: Οι Σέρβοι πήγαν... τύφλα στο μεθύσι στην απονομή του μπάσκετ - Ο Γιόκιτς έπινε μπύρες ημίγυμνος

Ο πατέρας που βίαζε την 9χρονη κόρη του στην Σπάρτη είχε ανεβάσει βίντεο που έλεγε «αν ήμουν ο διάβολος τα πρώτα μου θύματα θα ήταν τα παιδιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr