Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα στην πέμπτη θέση του πόλο ανδρών, νίκησε την Ισπανία με 15-13

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα στην πέμπτη θέση του πόλο ανδρών, νίκησε την Ισπανία με 15-13

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε τη νίκη με 15-13 κόντρα στην Ισπανία

polo-andres
Η Εθνική ανδρών έκανε για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο πως η ήττα από την Σερβία ήταν μία κακή παρένθεση, η οποία δυστυχώς κόστισε.

Η Εθνική ανδρών έκανε για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο πως η ήττα από την Σερβία ήταν μία κακή παρένθεση, η οποία δυστυχώς κόστισε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε τη νίκη με 15-13 κόντρα στην Ισπανία και έκλεισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες λαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν βάση στην άμυνα και να είναι φειδωλές στο σκοράρισμα. Η Ελλάδα πήρε δύο φορές προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές.

Η δεύτερη περίοδος διέφερε πολύ από την πρώτη, καθώς οι ομάδες πραγματοποίησαν... παράσταση τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκαν δέκα τέρματα με την Ελλάδα να πετυχαίνει έξι τέρματα και να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο με το +2 (8-6).
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3cxhubj708x)
 

Στην επανάληψη η «γαλανόλευκη» μπήκε φουριόζα και με πολύ καλό μομέντουμ από το δεύτερο οκτάλεπτο. Έκλεισε καλά τους χώρους στα ισπανικά σουτ και με επιμέρους 4-1 έστειλε τη διαφορά στα 5 τέρματα (12-7).

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος έμοιαζε διαδικαστική με τα πέντε γκολ διαφορά υπέρ της Ελλάδας. Βέβαια, οι Ισπανοί είχαν άλλη άποψη καθώς μείωσαν στο ελάχιστο (14-13), ωστόσο με ένα γκολ στον παίκτη παραπάνω μετά από έλεγχο στο VAR έγινε το 15-13 για το τελλικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 6-4, 4-1, 3-6

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 3, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Παπανικολάου, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Αγκίρε, Μουνιαρίθ 1, Γκρανάδος 1, Ζαναχούλα 3, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 2, Φαμέρα, Καμπάνας, Ταχούλ 1, Περόνε 2, Μπιέλ, Μπούστος 3, Λόριο.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενείς της 28χρονης Διονυσίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Αδιανόητο buzzer-beater τρίποντο από τον Χατζηλάμπρου της Εθνικής Παίδων - Το έβαλε από τη μια μπασκέτα στην άλλη


Ιστορικός τελικός στα 100 μέτρα με εμπόδια στις γυναίκες - Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς κρίθηκε σε ένα δέκατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ