Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βλάχος για την επόμενη ημέρα της Εθνικής πόλο: Θα επανέλθουμε πιο δυνατοί

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βλάχος για την επόμενη ημέρα της Εθνικής πόλο: Θα επανέλθουμε πιο δυνατοί

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες του αλλά και τη διοίκηση της ΚΟΕ για τα όσα έχει δώσει στην ομάδα

6289235

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών αποχαιρέτησε το Παρίσι με την καλύτερή της εμφάνιση στο Ολυμπιακό τουρνουά. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε με 15-13 της Ισπανίας και κατέλαβε την πέμπτη θέση στη διοργάνωση. Ωστόσο το μυαλό των παικτών και του τεχνικού τιμ βρίσκεται ακόμη στην τελευταία φάση του προημιτελικού με την Σερβία και τον τρόπο που αποκλείστηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Οι τελευταίες τέσσερις ημέρες ήταν δύσκολες και για την ομάδα μας αλλά και για την Ισπανία. Απορώ πως τα παιδιά βρήκαν το σθένος να κερδίσουν δύο παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια. Βρίσκομαι μαζί τους συνέχεια και περίμενα κάτι διαφορετικό» παραδέχτηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος στην κάμερα της ΕΡΤ για να επισημάνει:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3cy08igafuh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3cxppkxwaih)
Κλείσιμο



«Σίγουρα, δεν μας ικανοποιεί η πέμπτη θέση. Είχαμε έλθει στο Παρίσι με μεγαλύτερους στόχους. Νομίζω πως κάθε φορά που θα γίνεται αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, η πρώτη μας σκέψη θα είναι η τελευταία φάση του προημιτελικού με την Σερβία. Παρ όλα αυτά κάναμε την προσπάθειά μας στα ματς που ακολούθησαν. Είναι πολύ σημαντικό να ξεπεράσεις τις σκέψεις σου και ότι συμβαίνει στο μυαλό σου. Αυτή η ομάδα θα προχωρήσει. Δεν μπορεί να την φρενάρει κάτι… Νομίζω πως κλείνουμε έναν ολυμπιακό κύκλο πολύ επιτυχημένο, όπου σε τρεις χρονιές ανεβήκαμε στο βάθρο, στο Τόκιο, τη Βουδαπέστη και τη Φουκουόκα. Φέτος, δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο, αλλά συνολικά πλέον εμείς οι ίδιοι μιλάμε για μετάλλιο, ο κόσμος θέλει μόνο το χρυσό. Αυτό είναι πρόοδος και εξέλιξη για το άθλημα. Είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό που έχει συμβεί και έτσι θα πορευτούμε» τόνισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου γιατί είχαμε πολύ σημαντικές στιγμές σε αυτή την διοργάνωση με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Όμως, αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος και των Ολυμπιακών Αγώνων. Μιλάμε για ένα μεγάλο τουρνουά. Ποτέ δεν παίρνεις αυτό που ονειρεύεσαι και αυτό που θέλεις. Δεν μπορώ να πω αν πήραμε αυτό που αξίζαμε» είπε και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Πρώτη φορά, φέτος, η διοίκηση της ΚΟΕ μου έδωσε την ευκαιρία να έχω πολλούς και εξαίρετους συνεργάτες ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να στηρίξουμε, να υποστηρίξουμε και να καθοδηγήσουμε τα παιδιά αλλά και να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της ΚΟΕ γιατί τα τελευταία τρία χρόνια μας έχει δώσει τα πάντα. Κάναμε, επιτέλους, πρώτη φορά προπονήσεις, χειμώνα και καλοκαίρι, στο ΟΑΚΑ. Έχουν γίνει βήματα μπροστά. Γιατί ομάδα δεν είναι μόνο οι αθλητές και οι προπονητές. Ομάδα είναι όλο αυτό το οικοδόμημα το οποίο λέγεται Κολυμβητική Ομοσπονδία» υποστήριξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από εδώ και πέρα... «Η συνέχεια είναι λαμπρή. Πολλά παιδιά βρίσκονται σε καλή ηλικία και μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα. Έχουν αθλητικό εγωισμό. Πιστεύω πως ο καθένας θα κάνει την αυτοκριτική του, θα διορθώσουμε κάποια πράγματα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και θα επανέλθουμε πιο δυνατοί» υπογράμμισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Διεθνής κατακραυγή για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό του Ισραήλ σε σχολείο στη Γάζα - «Αφόρητος ο αριθμός των θυμάτων»

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε ΙΧ στον Προφήτη Ηλία Αργολίδας

«Δεν υπάρχει αρπαγή - Ο πατέρας προσπαθεί να τα αποσπάσει βίαια» λέει ο αδερφός της μητέρας των δύο παιδιών στη Ρόδο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ