Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα, το Παρίσι παρέδωσε την σκυτάλη στο Λος Άντζελες - Όλα όσα έγιναν στην τελετή λήξης

Φινάλε με το «My Way» - Φοβερή στιγμή με τον «χρυσό εξερευνητή» να παραλαμβάνει την ελληνική σημαία υπό το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου - Ο Τομ Κρουζ «έκλεψε» την Ολυμπιακή σημαία, για να την... μεταφέρει στο Λος Άντζελες

Από το Σηκουάνα και την πολυσυζητημένη (αλλά και μαραθώνια) τελετή έναρξης, στο Stade De France και στην σαφώς πιο μαζεμένη (χρονικά) τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων όπου και πάλι όμως οι Γάλλοι αναμένεται να δώσουν ένα εντυπωσιακό χρώμα (με μικρή βοήθεια από τις ΗΠΑ).

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει προσπαθήσει να κρατήσει κάποια πράγματα μυστικά, ωστόσο όλοι αδημονούν για την εμφάνιση του Τομ Κρουζ, ο οποίος μαζί με τον Snoop Dogg ήταν οι πιο προβεβλημένοι VIP προσκεκλημένοι στο Παρίσι 2024.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει γνωστά ο Τομ Κρουζ θα εμφανιστεί από την οροφή του Σταδίου κι αφού Θα κάνει μια βουτιά στο κενό (όπως και στις ταινίες δράσης που πρωταγωνιστεί) θα πάει στο κέντρο της σκηνής που έχει στηθεί για να πάρει την Ολυμπιακή σημαία από την πολυ-Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς (ΗΠΑ).

Κατόπιν θα ανεβεί στη μηχανή του και θα κάνει μια βόλτα στο Παρίσι για να καταλήξει στο… Λος Άντζελες όπου θα... σκαρφαλώσει στην περίφημη επιγραφή του Χόλιγουντ, σχηματίζοντας τους πέντε Ολυμπιακούς κύκλους.

Στη συνέχεια θα παραδώσει τη σημαία σε έναν ποδηλάτη και όταν αυτή φτάσει στο Κολοσσαίο (Ολυμπιακό στάδιο Λος Άντζελες) θα την παραλάβει ο θρυλικός Ολυμπιονίκγης (στα 220 και 440 μέτρα) Μάικλ Τζόνσον.

Στην... εξίσωση της τελετής κάπου εκεί θα εμφανιστούν και οι (Καλιφορνέζοι στην καταγωγή) Red Hot Chili Peppers και η Μπίλι Άιλις για να τραγουδήσουν, ενώ ο Snoop Dogg αναμένεται να τραγουδήσει τον ύμβνο των ΗΠΑ εντός του Σταδίου.

Υπάρχουν φήμες και για εμφάνιση της Μπιγιονσέ, αλλά δεν επιβεβαιώνονται και η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν την έχει δει...

Το σίγουρο είναι ότι στην τελετή θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες, χορευτές και... ακροβάτες τσίρκου, ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομά Ζολί υποσχέθηκε ότι το σόου (που ονομάστηκε Records) θα παρασύρει το κοινό σε ένα ονειρικό ταξίδι επιστημονικής φαντασίας, ένα καθηλωτικό ταξίδι στο χρόνο.

Αυτό θα ξεκινήσει από τις απαρχές των Ολυμπιακών Αγώνων και θα φτάσει σε ένα δυστοπικό μέλλον, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν εξαφανιστεί και πρέπει να επαναπροσδιοριστούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Οι καπνοί από τη φωτιά στον Βαρνάβα «πνίγουν» την Αττική - Μαύρος ο ουρανός στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο στη Σπάρτη: Αυτοκίνητο που οδηγούσε πρώην νομάρχης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ

Μύκονος: Το πάρτι της χρονιάς και οι τρελοί τζίροι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr