Τεντόγλου - Καραλής για τις πυρκαγιές στην Αττική: Είμαστε στενοχωρημένοι, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά - Βίντεο

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψαν χαρούμενοι για τις επιτυχίες τους στο Παρίσι αλλά το μυαλό τους είναι και στο πύρινο μέτωπο της Αττικής

Επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας από το Παρίσι στην Αθήνα η Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας που είχε σπουδαία παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Δύο από τους αθλητές που χάρισαν μετάλλια στην Ελλάδα είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο πρώτος κέρδισε το χρυσό στο μήκος και ο δεύτερος το χάλινο στο επί κοντώ. 



Μόλις κατέβηκαν τα σκαλιά του αεροπλάνου οι δύο μεταλλιούχοι και συγκάτοικοι στο Ολυμπιακό χωριό μίλησαν στις κάμερες της τηλεόρασης για τις επιτυχίες τους αλλά στάθηκαν και στις πυρκαγιές στην Αττική. 

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως» είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου και συνέχισε αναφερόμενος στην επιτυχία του στο Παρίσι: 



«Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη». 

Από την πλευρά του ο Manolo επεσήμανε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αλβαβής. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτοίνιαζε η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας». 



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr