ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση υπέρ της άρσης ασυλίας του Πολάκη

ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση υπέρ της άρσης ασυλίας του Πολάκη

Τα μέλη της επιτροπής συνεδρίασαν το πρωί της Τετάρτης και αποφάσισαν με ευρύτερη πλειοψηφία να γνωμοδοτήσουν υπέρ της άρσης ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας

polakis_123
Εισήγηση υπερ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Παύλου Πολάκη αναμένεται να απευθύνει προς την Ολομέλεια η αρμόδια επιτροπή κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Τα μέλη της επιτροπής συνεδρίασαν το πρωί της Τετάρτης και αποφάσισαν με ευρύτερη πλειοψηφία να γνωμοδοτήσουν υπερ της άρσης ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκειμένου να εκδικαστεί από την τακτική δικαιοσύνη η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει εναντίον του ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης. Υπερ της άρσης ψήφισαν ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση.

Πιθανότατα, την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί το επίμαχο αίτημα στην Ολομέλεια προκειμένου οι βουλευτές να δώσουν την τελική έγκριση με ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο αντίστοιχο αίτημα κατά του κ. Πολάκη είχε καταψηφιστεί από την Ολομέλεια.

Πέραν αυτού η επιτροπή συζήτησε και τοποθετήθηκε υπερ της άρσης ασυλίας του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου που αφορά την περίοδο κατά την οποία ήταν μέλος επιτροπής για την επιλογή διοικητών νοσοκομείων.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα χαρακώματα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το ενοίκιο της εξοχικής κατοικίας Τσίπρα

Μείωση κρουσμάτων στη Β. Ελλάδα - Οριακή η κατάσταση στην Αττική

Champions League: Τα... χαστούκια σε Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ και τα εισιτήρια για τους «16» - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης