Έδιωξαν τον Μητσοτάκη από την κηδεία του αστυνομικού!

Έδιωξαν τον Μητσοτάκη από την κηδεία του αστυνομικού!

Μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες, ο πρώην πρωθυπουργός αναγκάστηκε να φύγει από τον Άγιο Βασίλειο στο Περιστέρι

Αχμαντινετζάντ και Μουσαβί μια απ’ τα ίδια
Έδιωξαν τον Μητσοτάκη από την κηδεία του αστυνομικού!
Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού.

Κλείσιμο
Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη.

Ήταν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης. Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που συνόδευαν το δολοφονημένο μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο μεγάλη, που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου συνοδευόμενος από τον πιστό του συνεργάτη Μανούσο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης