ΚΙΝΑΛ: Η παρέλαση του Athens Pride θα είναι πάντοτε επίκαιρη

ΚΙΝΑΛ: Η παρέλαση του Athens Pride θα είναι πάντοτε επίκαιρη

Το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει ενεργά στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας  Athens Pride 2021

4824153
Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας χαιρετίζει το Athens Pride 2021. Σημειώνεται μεταξύ άλλων, ότι «η υπερήφανη παρέλαση του Athens Pride είναι και θα είναι πάντοτε επιτακτική και επίκαιρη όσα βήματα κι αν έχουμε κάνει προς την πρόοδο. Πάντα υπάρχει ανάγκη για πραγματικό σεβασμό, αλληλεγγύη, αποδοχή . Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι για μια δικαιότερη κοινωνία και ευημερία, διότι ευημερία χωρίς απόλυτη ισότητα όλων των ανθρώπων δεν υπάρχει».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αύριο στελέχη και βουλευτές του κόμματος θα ειναι παρόντες όπως, ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου, Ζέφη Δημαδάμα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το Κίνημα Αλλαγής, χαιρετίζει και συμμετέχει ενεργά και φέτος στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2021. Οι αξίες της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και της Προόδου αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα, την ποικιλομορφία, τις ανοιχτές κοινωνίες, την ελευθερία έκφρασης και αυτοδιάθεσης του σώματός μας.

Η υπερήφανη παρέλαση του Athens Pride είναι και θα είναι πάντοτε επιτακτική και επίκαιρη όσα βήματα κι αν έχουμε κάνει προς την πρόοδο. Πάντα υπάρχει ανάγκη για πραγματικό σεβασμό, αλληλεγγύη, αποδοχή. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι για μια δικαιότερη κοινωνία και ευημερία, διότι ευημερία χωρίς απόλυτη ισότητα όλων των ανθρώπων δεν υπάρχει.

Είμαστε μαζί με όλους όσους οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσφοβία και ομοφοβία. Η ανάγκη για διεκδίκηση και αλλαγή θα μας βρίσκει πάντοτε συμμάχους, γιατί είναι αυτό που μας ενώνει».
IMG_8655
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 2.132 τα νέα κρούσματα - 378 οι διασωληνωμένοι, 32 θάνατοι


Μαντόνα: Η 63χρονη «βασίλισσα της ποπ» ποζάρει τόπλες - Δείτε φωτογραφίες

Τα «παίρνει πάνω του» για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ο σύντροφος της Έλενας Πολυχρονοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης