«Δώσαμε και δίνουμε»

«Δώσαμε και δίνουμε»

Την κοινωνική συνοχή ανέδειξε ως το σοβαρότερο πρόβλημα από την κρίση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Δώσαμε και δίνουμε»
Την κοινωνική συνοχή ανέδειξε ως το σοβαρότερο πρόβλημα από την οικονομική κρίση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος, το πρωί της Τρίτης, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
 
Ο κ. Παπούλιας ευχαρίστησε τον κ. Βαν Ρομπάι για ό,τι κάνει «προκειμένου να προωθηθούν μερικά από τα αιτήματα της Ελλάδας σ' αυτή τη μεγάλη μάχη», αλλά επισήμανε ότι «τα αδύναμα στρώματα υποφέρουν» και πρόσθεσε: «Δώσαμε και δίνουμε».
 
Κλείσιμο
Αναφερόμενος δε στην στήριξη του κ. Βαν Ρομπάι στις ελληνικές θέσεις τόνισε ότι τις εκτιμά, αλλά παραδέχθηκε και ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σημείωσε ότι «τις μέγιστες προσπάθειες τις καταβάλλει ο ελληνικός λαός και η ελληνική κυβέρνηση».
 
 
Ο κ. Ρομπάι θα συναντηθεί στις 13:30 με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δηλώσεις. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη: Κτίζοντας το μέλλον σε δύσκολους καιρούς».
Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει στην ατζέντα των συζητήσεων με τον κ. Ρομπάι το θέμα της αναδιάρθρωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης