Ερντογάν: «Χάνει» στις δημοσκοπήσεις και το έριξε στο μπάσκετ

Ερντογάν: «Χάνει» στις δημοσκοπήσεις και το έριξε στο μπάσκετ

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δημοσιοποίησαν βίντεο που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να σουτάρει και να βάζει (τυχαία) τα περισσότερα καλάθια - Τι δείχνει τελευταία δημοσκόπηση για την τουρκική κυβέρνηση

erdogan_main2
Με το 55,7% των Τούρκων να δηλώνουν, σε τελευταία δημοσκόπηση, πως δε επιθυμούν την επανεκλογή του Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος το έριξε στο… μπάσκετ, σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της δημοφιλίας του που έχει πληγεί από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα, αλλά και για να διασκεδάσει τις φήμες γύρω από την υγεία του.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basketbol oynadığı anları paylaştı


Βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο εθνικό δίκτυο ΤΡΤ, σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και social media δείχνει τον Ερντογάν να παίζει… μπάσκετ και -εντελώς τυχαία- να βάζει και τα περισσότερα καλάθια. Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται ο Τούρκος πρόεδρος να σχολιάζει άστοχο σουτ συμπαίκτη του.

Κλείσιμο
basket


Την ίδια ώρα «πονοκέφαλο» δημιουργεί στον Τούρκο πρόεδρο η τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας (ORC Research), σύμφωνα με την οποία διαφορά ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα AKP και το αντιπολιτευόμενο φιλοκεμαλικό CHP είναι μόλις στο 1%.


chu


Η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Τζουμχουριέτ δημοσίευσε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Σύμφωνα μ’ αυτά, το 58,2% των ερωτηθέντων ζητάει πρόωρές εκλογές στην Τουρκία, η λεγόμενη «Εθνική Συμμαχία», που έχουν σχηματίσει κόμματα της αντιπολίτευσης, φαίνεται να επικρατεί με 72,3% έναντι της «Προεδρικής Συμμαχίας» υπό τον Ερντογάν στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Τέλος, το 55,7% των ερωτηθέντων, δηλώνει πως δεν επιθυμεί επανεκλογή του Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρία της χώρας.




Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα o 30χρονος ακροδεξιός που συνελήφθη για την επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Unicef: Η ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων επιδεινώθηκε σημαντικά λόγω της covid-19

Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Πού απέδωσε ο όμιλος το crash των 6 ωρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης