Νέα επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για το Μνημόνιο

Νέα επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για το Μνημόνιο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν διαπραγματεύτηκε το Μνημόνιο.

ΥΠΕΕ: Δεν απέδωσαν παράνομα ΦΠΑ 2 εκατ. ευρώ 5 εταιρείες
Νέα επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για το Μνημόνιο
Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως δεν διαπραγματεύτηκε το Μνημόνιο, εξαπέλυσε η ΝΔ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, παρουσίασε κοινή δήλωση της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για την Ιρλανδία, με την οποία εκφράζεται ικανοποίηση για την υιοθέτηση ενός νέου πακέτου της κυβέρνησης του Δουβλίνου για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

"Φαίνεται ότι το Μνημόνιο δεν είναι ταμπού" τόνισε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος επισήμανε πως στην πρώτη αποστολή της Τρόικας στην Ιρλανδία, προχώρησε ουσιαστικά σε αλλαγή των όρων του Μνημονίου. Την ίδια ώρα, όπως είπε, η νέα κυβέρνηση προχώρησε σε αύξηση του κατώτατου μεροκάματου και σε μείωση των εργοδοτικών εισφορών για τους χαμηλόμισθους, κατά μεγάλο, μάλιστα, ποσοστό.

Κλείσιμο
"Αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν πολιτικές που μπορούν να εφαρμοστούν εκτός Μνημονίου, αρκεί κάποιος να τις διαπραγματευτεί" τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως τέτοιες προτάσεις έχει καταθέσει εδώ και καιρό ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση τις απορρίπτει, επειδή είναι εκτός Μνημονίου.

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης επισήμανε ότι κανείς δεν γνωρίζει την αληθινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, κάτι που έχουν επισημάνει βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης, οι οποίοι ζητούν από το οικονομικό επιτελείο να πει επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

   

   

  
   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης