Κυβερνητική «Βαβέλ» επί των προτάσεων Σαμαρά διακρίνει η ΝΔ

Για "μη ενιαία η στάση μέσα στην κυβέρνηση" μίλησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν από διάφορα κυβερνητικά στελέχη επί των προτάσεων του Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία.

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο παρέπεμψε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για πιέσεις που δέχεται ο πρόεδρος της ΝΔ από το εξωτερικό και την Τρόικα για συναίνεση στην κυβερνητική πολιτική.

Σχολιάζοντας τις κυβερνητικές αντιδράσεις για το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς, ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για "μη ενιαία η στάση μέσα στην κυβέρνηση".

"Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι μερικά από αυτά τα συζητάμε, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι πολλά από αυτά τα συζητάμε και θα είναι στο πρόγραμμά μας, την ίδια ώρα με non paper τα απορρίπτουν όλα. Τα συζητάνε, αλλά δεν τα εφαρμόζουν" δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος έκανε λόγο για κυβερνητικές παλινωδίες.

"Είναι δυνατόν" αναρωτήθηκε "όταν τα λέμε εμείς να είναι ανεφάρμοστα και όταν τα εντάσσουν αυτοί στους σχεδιασμούς τους να είναι εφαρμόσιμα;"

"Εμείς κάναμε μια πρόταση για ένα δημιουργικό σοκ, που είναι και το πρώτο βήμα για να βγει η χώρα από την ύφεση. Θα υπάρξουν και άλλες προτάσεις που αφορούν τη ναυτιλία, τον αγροτικό κόσμο. κλπ. Οι πρώτες αντιδράσεις είναι πολύ θετικές" συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην πρόταση για νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τη χαρακτήρισε "ρεαλιστική και απόλυτα σύμφωνη με το Σύνταγμα".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr